Bedste Bosch ledningsfri støvsugere

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


Bosch ledningsfri støvsuger

Bosch har i lang tid været frontløber inde for kategorien ledningsfri støvsuger. Bosch har mange forskellige modeller i forskellige prisklasser – alle sammen gode til den alsidige støvsugning i hjemmet. Disse genopladelige støvsugere fra Bosch er tilpasser nogle forskellige behov, og her på siden kan vi hjælpe dig med at finde den rette model.

En ledningsfri støvsuger fra Bosch har været det rigtige valg for mange, og kan muligvis også være det rigtige valg for dig. Bosch stangstøvsugere får rigtige gode anmeldelser af brugerne. Her ser man blandt andet flere af produkter få 5 ud af 5 stjerner og en lang række rosende ord med på vejen.

Der findes også ledningsfri støvsugere fra Bosch som er blevet kåret som bedst i test støvsuger. Dette er deres Bosch ProAnimal BCH6ZOO, som blev kåret som testvinder tilbage i december 2017.

Ledningsfri støvsuger serier fra Bosch

Som sagt, så finder der en lang række forskellige modeller indenfor ledningsfri Bosch støvsugere. Nedenfor kan du læse om de enkelte Bosch ledningsfri serier, samt hvad forskellene er.

Bosch Unlimited serien

Denne ledningsfri støvsuger serie fra Bosch er også den nyeste. Bosch Unlimited støvsuger kører med samme batteri som det øvrige værktøj fra Bosch, som gør at du kan bruge det til samme batteri til din støvsuger som dit elværktøj. Med Power for ALL-systemet, har du én batteripakke, som duer til det hele – det er smart.

Bosch Unlimited har uendelig driftstid, takket være de medfølgende batterier (2 stk.) og en hurtigoplader. På den måde kan det ene batteri altid oplade, mens det andet er i brug. Dette er meget smart tænkt af Bosch, og det er ikke set hos deres konkurrenter – endnu.

Til denne støvsugerserie, har du et produkt der kan rengøre forskellige områder i dit hjem. Om det er parketgulv, tæppe eller klinker af gulvtype, eller om det er borde, møbel eller loft – så kan Bosch Unlimited ledningsfri støvsuger klare det. Også din bil kan rengøres med denne, hvis det skulle være det.

Læs om Bosch Unlimited støvsuger serie her.

Bosch Athlet serien

Bosch Athlet er en yderst populær serien inden for ledningsfri støvsugere. Med Bosch Athlet når du ind til de fjerneste hjørner og den ledningsfri teknologi gør et rigtig godt stykke arbejde, uden brug af stikkontakter. Det som kendetegner Athlet serien, er den utrolige fleksibilitet og lette vægt, som gør det særlig nemt at støvsuge. Den ledningsfri Bosch Athlet kan sættes i en opretstående position – hvor som helst i huset.

En ledningsfri støvsuger som kan støvsuge hele huset. Med et kraftfuldt batteri, har de typisk en særlig lang driftstid på op til hele 75 minutter. Dette gøres muligt ved hjælp takket være Bosch Lithium-teknologi. Din Bosch Athlet ledningsfri støvsuger er klar til brug når som helst, takket være dens korte opladningstid.

Til de fleste modeller i serien medfølger der op til 5 stykker letvægtstilbehør, som gør det ekstremt nemt at støvsuge selv de fjerneste hjørner – sågar ude i bilen. MEd den praktiske skulderrem, aftagelige håndtag og fleksible sugeslage, kan du bevæge dig frit mens du støvsuger – uden at tænke på en dum ledning.

Læs om Bosch Athlet støvsuger serie her.