Bedste hundehår støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0

Alle modeller på denne side har et medfølgende turbo-mundstykke, som gør den effektiv til hundehår og dyrehår.

Husdyr i hjemmet?

Rigtig mange danskere elsker at have husdyr og det kan også være en fantastisk ide. Husdyr er med til at skabe glæde og godt humør i hjemmet. En væsentlig ulempe ved at have husdyr, om end det er en kat, hund eller noget helt tredje, er hårene. Hvis du er ejer af enten en hund eller kat, ved du garanteret at de kan fælde noget som grumt – nogen værre end andre selvfølgelig.

Her på Støvsugertest.dk har vi samlet de bedste støvsugere til husdyr – både katte- og hundehår. Fælles for støvsugerene er, at der medfølger et turbo mundstykke, som bruger flere kræfter på at samle de mange dyrehår op. Hvis du er ejer af et eller flere husdyr så klik dig videre her til oversigten over støvsugere til hundehår eller kattehår.

Hundehår og støvsugning

Du har måske oplevet at dit hjem er fyldt med hundehår og dem ønsker du selvfølgelig at fjerne. Du tager støvsugeren frem og går i gang, men hårene vil bare ikke forsvinde. De små hundehår kan nemlig være utrolig svære at få væk, især fra tæpper, sofaer og stole som er lavet i et mikrofiber stof. Hundehår og også andre dyrehår, har det med at samle sig inde under de små fibertråde.

Hvorfor en støvsuger til hundehår?

Der er mange af producenterne der laver støvsugere, som er specielt egnet til at opsuge hundehår. Da især mange katte- og hunderacer har tendens til at fælde, så ved producenterne også, at mange mennesker har behov for specifikt at kunne suge hårene væk igen.

En støvsuger som er særligt god til at opsuge hår, kan være lavet på flere forskellige måder. Den kan eksempelvis have et turbo-mundstykke, som er velegnet til at suge hårene op, eller den kan have en turbo-sug funktion, som går at den suger ekstra meget når denne aktiveres.

Hvad kendetegner en god støvsuger til dyrehår?

Som udgangspunkt kan de fleste støvsuger suge dyrehår op fra gulvet, men nogle er bare bedre end andre. Vi har samlet de absolut bedste støvsugere til dyrehår her på siden. Grunden til at disse støvsugere er bedst egnet, er deres høje sugeevne, samt deres medfølgende turbomundstykke, der er ekstra effektivt til at opsamle hår fra gulvet. Hvis man støvsuger hår op fra gulvet med en støvsuger som ikke er så effektiv, ses det oftest at hårene sidder fast på mundstykket og dermed gør støvsugere endnu mindre effektiv i sin sugeevne.

Mangler du en effektiv støvsuger til kattehår eller en støvsuger til hundehår, så er alle modellerne i tabellen ovenfor et sikkert valg, som gør det mere rent og sørger for mindre hår i dit hjem.

Hvorfor vælge en støvsuger til hundehår?

En større og større andel af danskere i dag lider af allergi af den ene eller Der findes en masse forskellige typer hjem. Nogle har mere behov for en støvsuger med kraftig sugeevne end andre. Dyreejere og især hundeejere har særligt brug for en støvsuger der er særligt udviklet til at støvsuge hundehår op. Ligesom man har støvsuger hoveder, der er velegnet til hårde gulve, såsom trægulve, og andre som er tilpasset at skulle støvsuge på gulvtæppe, så har man også udviklet støvsugerhoveder, som er særligt gode til at opsamle hundehår og kattehår.

Er man hundeejer eller katteejer, og har man et dyr, som fælder meget, så er det en god idé at vælge en støvsuger, som er velegnet til at støvsuge dyrehår op. Når man skal vælge sin nye støvsuger er det derfor værd at overveje, hvad det er der primært skal støvsuges op. Er man hundeejer vil det derfor altid være en god idé at vælge en støvsuger til hundehår. Man kan også vælge en god robotstøvsuger til hundehår, som effektivt holder hårmængden fra dine kædedyr nede.

Hvad er fordelene ved en dyrehår støvsuger?

Der findes mange typer støvsugere og hver af dem indeholder særlige specifikationer. Når man er hundeejer vil det være en klar fordel at vælge en støvsuger, som har et særligt hoved eller særligt kraftig sugeevne, for at man sikrer, at man ikke skal stoppe støvsugningen i tide og utide for at tømme støvsugerhovedet for alt det, som støvsugeren ikke kan støvsuge op, og som derfor sætter sig i hovedet børster.

En støvsuger til hundehår eller dyrehår er særligt udviklet, så den har et såkaldt turbohoved, som gør det meget nemmere som hundeejer at holde sit hjem rent og pænt og fri fra hundehår. Ved at vælge en støvsuger til dyrehår vil man sikre, at rengøringen kan gå noget mere glat, når man ikke skal stoppe sin støvsugning hele tiden, men man bare kan støvsuge derudaf og være helt sikker på, at støvsugeren klarer arbejdet som den skal. Det er især den kraftige sugeevne som vil sikre, at så små og lette katte- og hundehår rent faktisk vil blive støvsuget op.

Er man en børnefamilie, hvor man har små børn der kravler meget rundt på gulvet og leger er det værd at tage med, at man har lettere ved at tage hensyn til børnene og sikre, at de ikke pludselig har hundehår på legetøjet de leger med og tager i munden.

Hvilke mærker er førende indenfor støvsugere til hundehår?

Heldigvis for forbrugeren er der god konkurrence på markedet for støvsugere til hundehår. Både Electrolux, Bosch, Miele, Hoover og Nilfisk har alle lavet super gode modeller af støvsugere til dyrehår. Dette siger også noget om, at der er et stort behov for at kunne vælge en støvsuger til hundehår når så mange producenter udvikler produkter og derfor går ind i kampen om den bedste støvsuger til dyrehår.

Fælles for alle produkterne er, at de har et særligt mundstykke, som har en turbofunktion som gør støvsugning af hundehår særligt effektivt. Mange husstande har dyr, og især hunde og katte, så derfor er der også behov for, at der er konkurrence på området og det skal man kun være glad for som forbruger, for det betyder jo at der er rigtig mange gode produkter og derfor er der stor chance for at vælge en rigtig god støvsuger til hundehår.

Forskellige typer af støvsugere til dyrehår

Almindelig støvsuger til dyrehår

Med en almindelig støvsuger med et turbomundstykke til dyrehår kan du nemt og hurtigt få rengjort dine gulve fra dyrehår. Husdyr er fortsat utrolig populært og der findes der heller ikke noget bedre end at komme hjem til den gladeste hund eller kat. Dyr er dejlige men de fælder samtidig også utrolig meget, især når de smider pelsen inden sommeren. Den almindelige støvsuger er fortsat et utrolig populært valg og nu kan du klare alle dyrehår med den også.

Se alle bedst i test støvsugere her.

Poseløs støvsuger til dyrehår

Den poseløse støvsuger er en genial opfindelse og dermed sparer du udgifter på dyre støvsugerposer som skal passe i både mærke og størrelse. En poseløs støvsuger er ikke særlig anderledes end en normal støvsuger, den har blot en beholder i stedet for en pose. Typisk er beholderen en smule mindre en normal støvsugerpose, men beholderne er aftagelige og du kan derfor nemt tømme den hver gang du har støvsuget.

Du kan uden problemer også støvsuge flere gange uden at tømme, men ved at tømme beholderen hver gang, sætter der sig ikke snavs op og ned af siderne. Når du køber en poseløs støvsuger er det slut med at smide penge efter støvsugere, fordi der kommer ikke andre udgifter end hvad selve støvsugeren koster.

Se alle poseløse støvsugere her.

Ledningsfri støvsuger til dyrehår

Hvis man har prøvet at støvsuge kender man helt sikkert til problematikken med at man skal skifte stikkontakt og ikke kan gå lige derhen man vil med støvsugeren. Med en ledningsfri støvsuger kan du komme rundt i hele hjemmet uden at være begrænset af noget som helst. Du behøver ikke løfte ledninger for at komme forbi støvsugeren, nej, de behøver faktisk bare at støvsuge hvor end du vil.

En ledningsfri støvsuger kræver selvfølgelig opladning og derfor er det vigtigt at huske at lade støvsugeren op inden man planlægger at gøre huset rent. En ledningsfri støvsuger er altså ubegrænset støvsugning og bare meget nemmere.

Se alle ledningsfri støvsugere her.