Bedste Dyson støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0

Generelt om Dyson støvsugere

Ønsker du har få en støvsuger som er helt atypisk i look og virkelig skiller sig ud? Så er en Dyson støvsuger noget for dig. Dyson støvsugerne kommer i unikke designs som er helt sine egne og samtidig klarer de rengøringen på den bedste vis. Dyson har gode motorer som sikrer dig gode rengørings resultater på alle slags underlag.

Dyson støvsugere kommer med forskellige funktioner og det her op til dig at vælge hvad du vægter højest i forhold til hvilken støvsuger som skal være din næste. Med et Dyson produkt kan du godt regne med kvalitet og dermed får du nemt og hurtigt et rent og pænt hjem igen.

Dyson poseløse støvsuger – først på markedet

“I 1978 blev James Dyson frustreret over, at hans støvsuger sugede mindre og mindre. Da han skilte den ad, fandt han ud af, at posen var stoppet til med støv, så støvsugeren tabte sugestyrke. Han havde for nylig udviklet et industrielt cyklontårn, der fjernede malingpartikler fra luften vha. centrifugalkraft, for den fabrik, hvor han arbejdede. Men ville det samme princip fungere i en støvsuger?”

Han gik i gang. Fem år og 5.127 prototyper senere havde han opfundet verdens første poseløse støvsuger. Er man træt af at skifte støvsugerpose og have en stor traditionel støvsuger i hjemmet, kan man med fordel vende blikket mod en Dyson støvsuger, som alle har fået fjernet støvsugerposen. Dyson har i dag specialiceret sig i produktion af poseløse støvsugere og ledningsfri støvsugere.

I dag sælges Dysons produkter i over 60 lande. Dyson er vokset fra en mand med en ide til en verdensomspændende teknologivirksomhed, som har ansat over 1.000 ingeniører og mange flere tusinde ansatte. I dag er virksomheden meget fokuseret på af videreudvikle forretningen, med flere ideer og flere opfindelser. Mange af Dysons ansatte befinder sig i England, Singapore og Malaysia, som konstant arbejder på at opfinde og forbedre Dysons produkter.

Dyson ledningsfri og poseløse støvsugere leveres i høj kvalitet og de har flere smarte fordele. Blandt andet kan de ledningsfri støvsugere stilles ind i et skab, og dermed fylde meget mindre, i det ellers trænge skab.

Dyson støvsugere vinder mere og mere af markedsandelene herhjemme, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uden filter, men som stadig lever op til de allerhøjeste og seneste krav fra EU. Vi anbefaler at du læser om produktet grundigt inden køb, og dermed får et godt overblik over hvad netop den Dyson støvsuger er samt hvad den kan.

Forskellige Dyson støvsuger typer

2-i-1 støvsuger fra Dyson: Er du træt af at tage den store gamle støvsuger ud og skabet når du skal støvsuge? Med en 2-i-1 støvsuger fra Dyson har du mulighed for at tage en let og elegant stangstøvsuger ud af holderen og hurtigt klare rengøringen og det er endda uden en irriterende ledning.

Stangstøvsugere er virkelig overskuelig at tage hurtigt frem og du kan endda klikke den lille håndholdte støvsuger af og hurtigt støvsuge krummer fra bordet eller lidt støv fra vindueskarmen. De to støvsugere er utrolig smarte og det bliver pludselig lidt nemmere at klare rengøringen.

Robotstøvsugeren: Hvis du også er træt af at støvsuge hver uge og altid er presset inden du får gæster er robotstøvsugeren måske noget for dig. Med en robotstøvsuger klares rengøringen nemt og du indstiller hvornår du vil have robotten skal gå i gang. Du kan altså få robotstøvsugeren til at støvsuge dit hjem mens du ikke er hjemme. Det eneste du skal tænke på er hvornår du vil have et rent hjem og derudover også tømme den aftagelige beholder.

Robotstøvsugere bruger ikke dyre støvsugerposer, så der er ingen ekstra udgifter efter du har investeret i denne smarte lille teknologi robot. Efter at robotstøvsugeren har klaret rengøringen kører der automatisk tilbage til sin ladestation og gør klar til det endnu engang bliver tid til at klare rengøringen for dig.

Den almindelige støvsuger: Dyson har også almindelige støvsugere i deres sortiment og disse kommer i et helt fantastisk look. Design er noget Dyson går op i og de laver altså deres helt egne støvsugere. Man er ikke i tvivl når man ser en Dyson støvsuger og det er altid lækkert at have lidt ting som skiller sig ud. En almindelig støvsuger fra Dyson hjælper dig til at få et lækkert og rent hjem igen og det klares nemt.

Støvsugere kan nemt manøvreres rundt i hjemmet og de kan samtidig også indstilles i højden med deres teleskoprør, så du undgår rygproblemer når du gør rent. De vigtige med en god støvsuger er sugekraften og der kan du roligt regne med at Dyson støvsugeren får suget alt det skidt og snavs op som du møder, når du gør rent.

Leder du efter en bestemt type af støvsugere, kan du finde dem i menuen til højre. Ønsker du mest værdi for pengene, kan du se de mest populære støvsugere bedste støvsugere i test her.

Dyson støvsuger test – Testkilder

Dyson er efterhånden et særdeles velkendt brand når det gælder støvsugere. Af den årsag er deres støvsugere også ofte inkluderet i en række tests af støvsugere.

En støvsuger test går som oftest ind og kigger på hvordan støvsugerens sugeevne er, hvordan energiforbruget er og hvordan de enkelte mundstykker fungere på forskelige typer af gulv. I en stor støvsuger test udarbejdet af Forbrugerrådet Tænk, har flere af Dyson støvsugerene på denne side været med.

Du kan læse hele testen af støvsugere her hos Forbrugerrådet Tænk.

Dyson V8 Absolute støvsuger test

Dyson V8 Absolute er en af de mest populære støvsugere fra Dyson. Denne model har været med en en række støvsuger test, hvor alle dens specifikationer, funktionaliteter og brugervenlighed er blevet testet i bund.

Dyson V8 Absolute  får 96/100 i den store støvsuger test hos GoodHousekeeping.com – læs testen af Dyson V8 Absolute her.

Tek.no har også lavet en stor støvsuger test, hvor Dyson V8 har været med. Her bliver modellen rated som den bedste støvsuger i testen med en score på 89/100. Læs støvsuger testen fra Tek.no her.

TrustedReview.com har ligeledes testet støvsugeren, og her får den også topkarakter – 5/5 stjerner. Konklusionen er, at støvsugeren er en meget kraftfuld og fleksibel ledningsfri støvsuger, som gør det rigtig godt. Den største anke ved støvsugeren er prisen. Læs det her.

Expertreviews.co.uk har også testen Dyson V8 Absolute, og her er karakteren ikke anderledes. Modellen får en række positiv kritik med sig og får en samlet karakter på 5/5 stjerner. Læs testen fra Expertreviews.co.uk her.

Dyson støvsugere – den originale poseløse støvsuger

Dyson støvsugeren er den oprindelige poseløse støvsuger, der har været sat i produktion siden 1983 i England. Støvsugerne er kendt for flere ting. Blandt andet er det den eneste støvsuger i verden, der ikke har noget filter overhovedet – samtidig med at den har en enestående teknologi, der kan suge selv de allermindste partikler op fra gulvet.

Tilbage i 1978 fik en ingeniør en idé. Han hed James Dyson. Han var meget træt af, at hans støvsuger blev dårligere og dårligere med tiden, efterhånden som posen blev fyldt, og skidt og støv stoppede filtrene til. Sugeevnen blev væsentlig forværret. Fem års nytænkning og udviklingsarbejde samt over 5.000 prototyper senere, og han stod med den endelige model – en poseløse støvsuger, som ikke blev væsentlig forringet over tid.

Er en Dyson støvsuger pengene værd?

Dyson støvsugere vinder mere og mere af markedsandelene herhjemme, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uden filter, men som stadig lever op til de allerhøjeste krav fra EU. Størstedelen af de Dyson støvsugere vi har testet er bestemt pengene værd. Vi anbefaler at du klikker dig ind på nogle af de forskellige støvsugere her på siden, og får en ide om hvad en Dyson støvsuger er og hvad den kan.