Bedste Bosch støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#1
Bosch ledningsfri støvsuger - Athlet ProAnimal - BCH86PET2
Bosch BCH86PET2 Athlet ProAnimal
Sugeevne 90
Strømforbrug 90
Støjniveau 90
Design 90
Dagens bedste pris 1.999 kr.
Til butik
#2
Bosch ledningsfri støvsuger - Readyy'y - BCHF216S - Blå
Bosch BCHF216S Readyy’y – Blå
Sugeevne 85
Strømforbrug 90
Støjniveau 87
Design 82
Dagens bedste pris 1.799 kr.
Til butik
#3
Bosch ledningsfri støvsuger - Readyy'y - BCHF220B - Sort
Bosch BCHF220B Readyy’y – Sort
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens bedste pris 2.199 kr.
Til butik
#4
Bosch ledningsfri støvsuger - Serie 4 Flexxo
Bosch BBH32101 Serie 4 Flexxo
Sugeevne 85
Strømforbrug 80
Støjniveau 85
Design 80
Dagens bedste pris 1.499 kr.
Til butik
#5
Bosch støvsuger - Serie 4 ProAnimal - BGLS4PET270 - Rød
Bosch BGLS4PET270 Serie 4 ProAnimal – Rød
Sugeevne 75
Strømforbrug 80
Støjniveau 85
Design 70
Dagens bedste pris 2.199 kr.
Til butik
#6
Bosch Unlimited Series 6 longstick støvsuger BCS61113
Bosch Unlimited Series 6 BCS61113
Sugeevne 75
Strømforbrug 75
Støjniveau 75
Design 70
Dagens bedste pris 2.499 kr.
Til butik
#7
Bosch Ergomaxx x støvsuger BGL7A332
Bosch Ergomaxx x støvsuger BGL7A332
Dagens bedste pris 2.699 kr.
Til butik
#8
Bosch Cosyy y ProFamily GL-40s støvsuger
#11
Bosch støvsuger - Serie 2 - BGBS2LB1
#12
Bosch støvsuger - Serie 4 - Sort
Bosch støvsuger – Serie 4 – Sort
Dagens bedste pris 1.299 kr.
Til butik
#24
Bosch Series 2 støvsuger BGLS2BA1
Bosch Series 2 støvsuger BGLS2BA1
Dagens bedste pris 899 kr.
Til butik
#25
Bosch Serie 4 støvsuger med HEPA filter
#26
Bosch BGLS2BA1H støvsuger med pose
Bosch BGLS2BA1H støvsuger med pose
Dagens bedste pris 999 kr.
Til butik
#27
Bosch Series 8 støvsuger med pose BGL8WH3
#28
Bosch Støvsuger BGL6BU3 (Kongeblå)
Bosch Støvsuger BGL6BU3 (Kongeblå)
Dagens bedste pris 2.399 kr.
Til butik
#30
Bosch støvsuger - ProAnimal BGL6PET1
#31
Pladsholder
#33
Pladsholder
Bosch Håndstøvsuger Move BHN16L
Dagens bedste pris 541 kr.
Til butik
#34
Pladsholder
Bosch Håndstøvsuger Move BHN20L
Dagens bedste pris 599 kr.
Til butik
#39
Pladsholder
Bosch Støvsuger GAS 35 L SFC+
Dagens bedste pris 4.112 kr.
Til butik
#40
Pladsholder
Bosch Støvsuger GAS 35 M AFC
Dagens bedste pris 5.606 kr.
Til butik
#41
Pladsholder
Bosch Støvsuger GAS 35 L AFC
Dagens bedste pris 4.757 kr.
Til butik
#43
Pladsholder
Bosch Støvsuger AdvancedVac 20
Dagens bedste pris 995 kr.
Til butik
#44
Pladsholder
Bosch Støvsuger UniversalVac 15
Dagens bedste pris 699 kr.
Til butik
#45
Pladsholder
Bosch Støvsuger EasyVac 3
Dagens bedste pris 662 kr.
Til butik
#46
Pladsholder
Bosch EasySander 12
Dagens bedste pris 464 kr.
Til butik
#47
Pladsholder
Bosch Støvsuger GAS 25 L SFC
Dagens bedste pris 3.058 kr.
Til butik
#48
Pladsholder
Bosch Støvsuger GAS 55 M AFC
Dagens bedste pris 8.391 kr.
Til butik
#49
Pladsholder
Bosch Håndstøvsuger EasyVac 12
Dagens bedste pris 659 kr.
Til butik
#50
Pladsholder
Bosch UniversalCirc 12
Dagens bedste pris 703 kr.
Til butik

Generelt om støvsugere fra Bosch

Hvis du er på jagt efter en ny støvsuger, så er Bosch et rigtig godt bud. Bosch har produceret støvsugere i en menneskealder og har haft målet om at lave gode produkter til at gøre hverdagen nemmere. Dette gør sig gældende ved hjælp af enkle men samtidige smarte produkter, der holder længere end så mange andre.

Den dag i dag er tyske Bosch en af de mest anerkendte og ikke mindst største producenter af støvsugere. Bosch har en stor markedsandel på den danske marked, men er særdeles stor i store dele af Europa.

Bosch er i sær kendte for at have en høj kvalitet fra ende til anden i deres støvsugere, som typisk kan holde mange år frem. Modellerne er lavet med henblik på at kunne klar mange års støvsugning, samtidig med at de er lavet smarte. Mange af deres modeller har således smarte funktioner, såsom automatisk ledningsoprul, parkeringsfunktion med videre.

Hvorfor vælge en støvsuger fra Bosch?

Står du og mangler en ny støvsuger, så kan en Bosch støvsuger måske være det helt rette valg. Hvis du vægter god kvalitet højt, så er størstedelen af støvsugere fra Bosch produceret i rigtig høj kvalitet, der kan holde gennem adskillige årrækker.

Alle nye Bosch støvsugere lever op til EU’s regulativ fra 2014 om, at en støvsuger maksimalt må have en motoreffekt på 1.600 watt. Denne grænse er blevet sat yderligere ned til 900 watt fra september 2017, hvorfor Bosch nu har introduceret nye støvsugere, med endnu mere energivenlige motorer som har større sugeevne. Et eksempel på dette er deres serie In’genius ProSilence.

Du kan få Bosch støvsugere i flere forskellige modeller og varianter, som strækker sig fra støvsugere til hundehår til ledningsfri støvsugere, som kan gemmes væk i selv det mindste skab. Ovenfor kan du læse om de bedste modeller fra Bosch, samt finde markedets bedste pris.

Bosch er en tysk virksomhed som er kendt for at lave produkter der er af virkelig god kvalitet. Bosch støvsugere er overordnet set rigtig gode til at dække alle de behov du kan have. Om du har tæpper, husdyr eller parketgulv kan en Bosch støvsuger klare disse udfordringer. Bosch støvsugere har fleksible mundstykker som gør det nemmere at komme rundt i alle husets kroge. Derudover er støvsugerne generelt utrolig energivenlige og de fleste kommer med en passende lavt lydniveau.

Bedste Bosch støvsuger i test

Som du måske har bemærket et sted på denne side, så er der flere af de Bosch støvsugere der er udvalgt, kåret som bedst i test. Dette skyldes at Bosch støvsugere kan konkurrere blandt de absolut bedste støvsugere på markedet.

Mange af de støvsugere som Bosch producerer, blivet testet af de helt store forbrugerorganisationer. Det betyder at mange af Bosch støvsuger har været hos blandt andet Forbrugerrådet Tænk i test. I støvsuger test af Tænk fra august 2017 har flere af deres støvsugere til dyrehår blevet kåret som bedst i test. Det gælder blandt andet den poseløse model Bosch BGL5335 og den almindelige støvsuger Bosch BSGL5400.

Blandt de ledningsfri udgaver, har deres støvsuger Bosch BCH6ZOO klaret sig som topscorer i testen. Her nævnes det at den er særlig god til dyrehår, som også er hensigten. Derudover er den selvsamme model blevet kåret som bedst i test hos Aftonbladet.se, i deres store støvsuger test. Mange Bosch støvsugere i test klarer sig rigtig godt, netop fordi kombinationen af kvalitet og pris er korrekt.

Forskellige Bosch støvsuger typer

Almindelige Bosch støvsugere: Almindelige Bosch støvsugere kommer med teleskoprør som kan indstilles til din højde. Dermed får du ikke rygproblemer når du er rundt omkring i hele huset med støvsugeren. Mundstykkerne er fleksible og kan typisk klare alt fra dyrehår, hårdt underlag til tæpper. Støvsugerne kommer med tilhørende poser som er et vigtigt match for at alt det snavs og møg du støvsuger op, kommer korrekt op i posen.

Poserne kan som udgangspunkt købes i dine sædvanlige butikker, det er her vigtigt at du holder øje med at poserne passer til præcis din model. Alt i alt er Boch normale støvsugere brugervenlige og har et godt sug således at alt skidtet i dit hjem kommer hurtigt væk og du dermed får en renere og mere nydeligt hjem.

Ledningsfri støvsugere fra Bosch: Et nyere tiltag i Bosch serien er de ledningsfrie støvsugere som virkelig er blevet et populært valg. Bosch ledningsfrie støvsugere suger med en utrolig god kraft og du kan uden problemer komme rundt i hele huset på en enkelt opladning.

Mundstykkerne er typisk utrolig fleksible og gør det nemt at støvsuge alle de steder der normalt er problematiske. En anden fordel med en ledningsfri støvsuger er at du ikke er begrænset på noget tidspunkt og du skal aldrig tænke over at flytte stikket til en ny stikkontakt.

Du kan hele tiden køre lige præcis derhen du vil og det er bare en dejlig frihed at have når man svinger støvsugeren.

Poseløs støvsuger fra Bosch: Poseløse støvsugere er en genial opfindelse og vil på længere sigt spare dig for en masse dumme penge på støvsugerposer. De poseløse støvsugere kommer med små eller større beholdere til at samle alt det skidt du støvsuger op. Dermed kan du altid efter du har støvsuget tømme beholderen og så er støvsugeren klar til brug næste gang. Beholderne kan komme i mange forskellige størrelser, det er alt lige fra 0,3 liter – 0,9 liter.

En fordel med beholderen frem for posen er også at hvis du støvsugere en lego klods op eller et smykke, kan du nemt tage beholderen ud og finde det du kom til at støvsuge op. Beholderen kan renses således at der ikke sidder skidt og møg i denne som vil komme til at lugte. Den poseløse støvsuger er fremtiden og er en genial opfindelse.

Støvsugere til kæledyr: Flere og husstande får kæledyr. Dyr er vores bedste venner og det skaber et liv og en utrolig glæde i et hjem hver eneste dag. Men hvor der er fordele er der også ulemper. Dyr fælder og det kan alle dyreejere nikke genkendende til. Dyrehår ligger overalt og der er rigeligt hvor det kommer fra.

Derfor er det smart med en støvsuger som er beregnet til at samle disse hår op så de kommer hurtigt væk. Mundstykkerne fra Bosch kommer lynhurtigt over alle dyrehårene og efterlader ingenting. Derfor kan du med god grund investere i en Bosch støvsuger til dyrehår og få et rent og nydeligt hjem, selv med dyr indenfor.

En Bosch støvsuger er lig med god tysk kvalitet

Bosch med deres slogan “Invented for life” har produceret kvalitet støvsugere I Tyskland siden 1929. Grundlæggeren af firmaet hedder Robert Bosch og hans mål var fra start at lave produkter som kunne anvendes i hverdagen, og samtidig gøre den lettere. I dag er Bosch et af de førende producenter indenfor støvsugere og har i gennemsnit haft en markedsandel på 19 % af støvsugermarkedet i Danmark.

Bosch har altid haft fokus på kvaliteten og det afspejler sig i størstedelen af deres støvsugere. Længere nede vil vi gennemgå nogle af Bosch’s almindelige støvsugerserier og i den forbindelse fortæller hvad der skiller dem ad og hvad der er godt og skidt.

Hvad får man når man køber en Bosch støvsuger?

Som nævnt ovenfor har Bosch lavet støvsugere i mere end 75 år, og i den forbindelse har de tilegnet sig unik viden på markedet for støvsugere, omkring hvad forbrugeren ønsker sig og hvilke tendenser som forekommer på det danske markedet.

De billigste Bosch støvsugere kan fås til lige omkring 300 kroner for en simpel håndstøvsuger, mens den dyreste model koster omkring 3000 kroner. Det kan synes som mange penge, men til gengæld får du en støvsuger der holder i rigtig mange år, og som sikre en god rengøring og et godt indeklima i dit hjem.

Alle nye Bosch støvsugere lever op til EU’s regulativ fra 2014 om, at en støvsuger maksimalt må have en motoreffekt på 1.600 watt. Denne grænse sættes yderligere ned til 900 watt fra september 2017, hvorfor Bosch allerede nu introducerer nye, endnu mere energivenlige motorer med større sugeevne i deres nye støvsugermodeller, så de kommer til at leve op til de nye krav. Et eksempel på dette er deres serie In’genius ProSilence.

Bosch In’genius ProSilence støvsugere – Markedets laveste lydniveau

Som led i de nye EU regulativer, fremtidssikre Bosch sig, ved at producerer nogle effektive støvsugere, som har en begrænset motoreffekt, da det går ud af energiforbruget og dermed miljøet. Fremadrettet skal alle støvsugere være under 900 watt i maksimal motoreffekt.

I det nyeste skud på Bosch støvsuger stammen, har Bosch In’genius ProSilence BGL85S330 kun 650 watt i motoreffekt, men dermed et A i energiforbrug.

Et andet kendetegn ved denne modelserie, er det usædvanlig lave støjniveau som de har. Støvsugerene i denne kategori har et lydniveau på under 60 dB, hvilket er mindre end en normal samtale mellem to personer. Med andre ord, så kan man støvsuge sit hus/lejlighed, samtidig med at man har en samtale – det er de færreste støvsugere, hvor man kan det.

Bosch Zoo’o ProAnimal støvsugere – Til dyrene derhjemme

Bosch Zoo’o ProAnimal er en ideel støvsuger serie til kæledyrene i hjemme, da Bosch har specialudviklet serien til at kunne opsamle dyrehår så effektivt som muligt. I forhold til en standard støvsuger, kan alle Bosch Zoo’o ProAnimal støvsugere fjerne alt dyrehår op til 30 % hurtigere end ved brug af en almindelig støvsuger.