Bedste Bosch håndstøvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0

Bosch håndstøvsugere – hvad kan de?

En håndstøvsuger fra Bosch er en lille og alsidig støvsuger som giver dig let tilgængelighed. Deres modeller – Bosch Move – er små i designet og kan bruges over det hele.

Bosch håndstøvsugere er lavet i et klassisk design med en konstant høj ydeevne og en driftstid på alt mellem 12 og 40 minutter. Disse genopladelige støvsugere har en høj gennemstrømning, en kort opladningstid og mellem 1-3 hastighedstrin.

I håndstøvsugeren Bosch Move, sidder der et vaskbart filter, som giver det en længere holdbarhed. Derudover er det meget nemt at tømme den indbyggede støvbeholder, hvor en håndstøvsuger er et godt supplement til en almindelig støvsuger eller en ledningsfri støvsuger.

Hvad medfølger til en genopladelig håndstøvsuger fra Bosch?

Hvad der medfølger til din nye håndholdte Bosch støvsuger, afhænger naturligvis af, hvilken model du køber. Bosch Move vejer omkring 1,1 kilo (lidt afhængigt at det medfølgende batteri) og er ganske nem at betjene. Til den genopladelige Bosch støvsuger medfølger blandt andet et fugemundstykke, som kan bruges til steder der ellers er svære at komme til.

En Bosch håndstøvsuger skal anvendes som et supplement til den “almindelige” støvsugning. En Bosch Move kan være særlig effektiv til husstande med pejs eller mindre børn, hvor der tit kan ligge småting her og der. Med en håndstøvsuger, kan du altid hurtigt få støvsuget de mindre ting op, uden at du skal bruge tid på at finde den frem fra skabet, sætte ledningen i stikkontakten og fedte rundt med mundstykker, teleskoprør og så fremdeles.

Derfor skal du købe en håndstøvsuger fra Bosch

Med en håndstøvsuger kan du komme rundt i kroge, som en almindelig støvsuger ikke kan nå. En almindelig støvsuger er ofte begrænset af en ledningslængde på mellem 5 og 9 meter. Det giver en god arbejdsradius, men problemet opstår, når ledningen pludselig ikke er lang nok. Det betyder, at du hele tiden skal holde øje med, hvor den nærmeste stikkontakt sidder. Det er både besværligt og irriterende, og samtidig øger du risikoen for ridser på paneler og dørkarme rundt omkring, fordi du slæber din støvsuger efter dig og rundt om alle hjørner.

Krummernes fjende

En håndstøvsuger kan noget andet. Godt nok er sugeevnen ikke så kraftig, men mere behøver du heller ikke. Forestil dig, at du sidder i sofaen foran din yndlingsserie med en pose chips eller Digestive-kiks. En tallerken har du ingen af og selv med en skål under dig, kan du bare ikke undgå at krumme i sofaen, på bordet eller måske på din trøje. Det er næsten en naturlov, det er uundgåeligt. En almindelig støvsuger vil være alt for besværlig for sådan en opgave, kun en håndstøvsuger kan komme dig til undsætning.

God mod nullermænd

En håndstøvsuger er krummernes fjende nummer 1. De har ikke en chance. En håndstøvsuger fra Bosch er så nem at betjene, at du kommer rundt i alle folder, det gælder både tæpper og puder, gulv, borde og stole, sofa og seng. Det betyder, at krummerne ikke længere kan gemme sig i hjørnerne og afkroge, og du kan få bugt med dem med det samme. Det gælder i øvrigt også for nullermænd og andet fnuller, der kan samle sig under sengen.

Godt mod sand

Ejer du et sommerhus tæt ved vandet er håndstøvsugeren er godt redskab, når du skal forhindre sand i entreen. Efter en tur til stranden slæber du sand med ind i huset, og hvis du gerne vil holde hjemmet frit for sand, kan du hurtigt og nemt tage håndstøvsugeren frem og fjerne sandet fra entreen, hvor du sætter dine sko, inden det kommer længere ind i huset.

Nem at tømme

Når du har suget skidt, sand, snavs og støv op med din håndstøvsuger, så er det heldigvis let at skille sig af med igen. Det samles i en beholder, som du let kan tømme i skraldespanden. I modsætning til en posestøvsuger så hvirvler støvet ikke op og rundt over det hele, når du skal tømme støvsugeren. Du kan let tømme bakken efter hver gang du har brugt den.

Støvsug oftere

Den lette måde at anvende en håndstøvsuger på gør også, at du kommer til at støvsuge oftere og mindre. Med en almindelig støvsuger udskyder du måske støvsugningen til en enkelt gang om ugen, fordi du skal tage den frem af skabet, sætte den i stikkontakten, møve den rundt i huset og fjerne det hele igen. Med en håndstøvsuger kan du gøre det med et snuptag, og derfor er det en enkelt løsning til dine støvsugebehov. Du vil opleve at støvsuge oftere, end du nogensinde har gjort før.

Vær opmærksom på batteriet

En Bosch Move-håndstøvsuger har et batteri, der tager godt og vel 12-16 timer at oplade. Det giver en driftsperiode på ca. 12 minutter. Derfor skal du sørge for at sætte støvsugeren til opladning, når du har brugt den. Hvis du anvender den hver dag i et par minutter, er det ikke noget, kommer du aldrig til at løbe tør, hvis du husker at sætte den til opladning.

En 2-i-1 løsning

Hvad ville du sige til at få to støvsugere i en samlet pakke? To støvsugere, der ikke fylder mere end en enkelt? Bosch har lavet ledningsfri støvsugere, der kommer med en håndstøvsuger oveni. Faktisk er de to koblet sammen i én, så du sætter håndstøvsugeren til den ledningsfri støvsuger, og så bruger den sugekraften fra håndstøvsugeren. Det er så smart, som det kan være.

Når en ledningsfri støvsuger kører på batterikraft, vil den ikke suge lige så godt som en almindelig støvsuger, du sætter til stikkontakten. Det samme gælder for den håndløse støvsuger. Men når det kommer til støv, hår og krummer, så kan begge støvsugere sagtens være med. Mere behøver du sådan set ikke.

Med en 2-i-1 støvsuger kan du både tage det, der ligger lige for hånden, men du kan også tage de større flader som gulve og gulvtæpper. Batteriets levetid varierer fra støvsuger til støvsuger, men generelt har støvsugere fra Bosch en batteritid på over en halv time. Det er i hvert fald det, du bør gå efter som forbruger, så du er garanteret ikke at løbe tør for strøm, mens du støvsuger.

[block id=”haandstoevsuger”]