Bedste Electrolux støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#1
Electrolux EUOC9GREEN UltraOne Green
Electrolux EUOC9GREEN UltraOne Green
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens bedste pris 1.099 kr
Til butik
#2
Electrolux støvsuger - PowerForce - EPF6GREEN
Electrolux PowerForce EPF6GREEN
Sugeevne 85
Strømforbrug 80
Støjniveau 85
Design 80
Dagens bedste pris 1.599 kr
Til butik
#3
Electrolux Ease C4 EC41-ANIM
Sugeevne 85
Strømforbrug 80
Støjniveau 82
Design 78
Dagens bedste pris 841 kr
Til butik
#4
Electrolux ledningsfri støvsuger - Pure F9 - PF91-ANIMA
Electrolux Pure F9 – PF91-ANIMA
Sugeevne 85
Strømforbrug 84
Støjniveau 80
Design 75
Dagens bedste pris 4.199 kr
Til butik
#5
Electrolux PureC9 Ergo grip Misty Blue
Sugeevne 78
Strømforbrug 77
Støjniveau 83
Design 81
Dagens bedste pris 2.995 kr
Til butik
#6
Electrolux støvsuger - PowerForce - EPF61RR
Electrolux EPF61RR PowerForce
Sugeevne 80
Strømforbrug 79
Støjniveau 82
Design 75
Dagens bedste pris 799 kr
Til butik
#7
Electrolux Ergorapido Classic ledningsfri støvsuger
Electrolux Ergorapido Classic EERC70EB
Sugeevne 75
Strømforbrug 75
Støjniveau 79
Design 82
Dagens bedste pris 499 kr
Til butik
#8
Electrolux Pure Q9 PowerPro PQ91P40GG
Sugeevne 78
Strømforbrug 75
Støjniveau 77
Design 80
Dagens bedste pris 2.799 kr
Til butik
#9
Electrolux støvsuger uden ledning EER79EBM
Electrolux EER79EBM
Sugeevne 73
Strømforbrug 70
Støjniveau 80
Design 78
Dagens bedste pris 1.999 kr
Til butik
#10
Electrolux Pure F9 900279103
Sugeevne 70
Strømforbrug 70
Støjniveau 70
Design 65
Dagens bedste pris 4.999 kr
Til butik
#11
Electrolux støvsuger - PD82-GREEN
Electrolux støvsuger – PD82-GREEN
Dagens bedste pris 1.499 kr
Til butik
#12
Electrolux PQ91-40GG 21,6V HD 2100 mAh

Generelt om støvsugere fra Electrolux

Når det drejer sig om støvsugere, er der en stor sandsynlig for at du har hørt om mærket Electrolux før. Årsagen er simpel, støvsugere fra Electrolux er et yderst populært valg her i Danmark. En Electrolux støvsugere en det helt rette valg for dig, som ønsker en pålidelig, testvindende og effektiv støvsugere.

Mange af de Electrolux støvsugere, som du finder her på siden, er her enten fordi den er kåret som testvinder, eller fordi det er et absolut mest populære valg blandt forbrugerne. Nedenfor kan du læse meget mere om de bedste Electrolux støvsugere, herunder, funktioner, specifikationer og design. God læselyst.

Electrolux støvsuger – et populært valg

Som overskriften antyder så er Electrolux støvsugere yderst populære på det danske marked. Electrolux er faktisk det mest populære mærker, når man ser på antal solgte modeller og dermed har mærket også den største andel af markedet.

Der er mange grunde til at deres støvsugere er så populære, men der er især et par ting som er værd at fremhæve. Først og fremmest så laver Electrolux super flotte støvsugere, som er designet moderne – flere af deres støvsugere har masser af farve og ser næsten futuristiske ud.

Dernæst så ligger deres modeller i et fint prisleje, hvor andre mærker kan være meget dyre. Dette kombineret med at Electrolux har vundet rigtig mange tests, gør at flere og flere simpelthen vælger at investere i en støvsuger fra Electrolux. Øverst her på siden kan du se de mest populære modeller og måske selv blive inspireret til dit næste køb.

Hvorfor vælge en støvsuger fra Electrolux?

Er du på udkig efter en ny støvsuger kan du med fordel købe en støvsuger fra mærket Electrolux. Electrolux støvsugere klarer sig generelt rigtig godt i tests og flere af modellerne er testvindere. Electrolux støvsugerne klarer sig godt hos forbrugerrådet TÆNK, hos det svenske teknologi magasin samt brugeranmeldelser på flere danske hjemmesider.

Forbrugerrådet TÆNK gennemtester støvsugerne og man kan derfor stole 100% på disse test. Klarer en støvsuger sig godt gennem sådan en test kan man roligt regne med at få et produkt som kan klare de udfordringer som står i produktbeskrivelsen.

Brugeranmeldelserne er også et godt pejlemærke da dette er erfaringer fra køberne. Du kan læse om det daglige erfaringer fra købere og de vil beskrive hvad der gik godt og hvad der måske gik mindre godt. Alt i alt klarer Electrolux støvsugerne sig godt over hele linjen og din næste støvsuger kunne sagtens blive en Electrolux støvsuger.   

En Electrolux støvsuger af genbrugsplast

Rigtig mange af de støvsugere du kan købe fra Electrolux, er produceret i genbrugsmateriale, som dermed skåner miljøet mest muligt. Der står på alle deres støvsugere, hvor meget af støvsugeren som er produceret i genbrugsplast, men det kan spænde i alt fra 40% til 100% genbrugsplast.

Er du en person som går op i miljøet, kan du med fordel vende blikket mod en Electrolux støvsuger, da de både er miljøvenlige, allergivenlige og meget energieffektive. Hver model har et EU datablad, hvor du kan læse om den enkeltes støvsugers specifikationer, og dermed vide hvad den bruger i energi, hvor støvsvag den er samt hvor god sugeevne støvsugeren har.

Et eksempel på en Electrolux støvsuger i genbrugsplast er Electrolux EUO9GREEN og Electrolux EUS8GREEN.

Forskellige Electrolux støvsuger modeller

Der findes mange forskellige modeller fra Electrolux, som blandt andet inkluderer UltraOne serien, UltraSilencer serien, SilentPerformer serien og UltraFlex serien.

Electrolux støvsugerne er både ens men samtidig også forskellige. Du kan vælge at købe en støvsuger med støvsugerposer, som hygiejnisk samler alt det støv og snavs som du støvsuger op fra gulvet. Dette er en fordel til folk med allergi og astma.

Derudover kan du købe en støvsuger uden pose som har en beholder til at samle snavset. Denne beholder kan tømmes direkte i skraldespanden og du kan nemt tømme din støvsuger efter hver gang du har støvsuget. Electrolux har også lanceret ledningsfrie støvsugere som giver en fleksibilitet da du ikke behøver skifte stikkontakt rundt omkring i dit hus. Dette valg af støvsuger er blevet populært da disse typisk også kommer med en beholder og ikke en støvsugerpose.

Noget af de vigtigste at kigge efter når man køber sin næste støvsuger er sugekraft og tilbehør. Sugekraften skal selvfølgelig være så effektiv som overhovedet mulig så du ikke behøver køre de samme steder flere gange, for at få alt skidt og møg med. Hvis du er hundeejer og har en masse dyrehår liggende skal udstyret være i orden til at kunne klare alle disse hår, så du kan få en rent og nydeligt hjem selvom din bedste ven fælder i hele huset.   

Electrolux UltraOne støvsugere

Electrolux UltraOne støvsugerserien kan findes i flere forskellige former og farver og er en af de bedste støvsugerserier fra Electrolux. Her får du en støvsuger som er AAAA i de kategorier som måles på, herunder rengøringsevne på hårdt gulv, rengøringsevne på gulvtæppe, støvemission og energiforbrug. Her score modellen i topklasse, og er dermed en topmodel fra Electrolux.

Electrolux UltraSilencer støvsugere

Electrolux UltraSilencer giver dig komfort ved en fremragende støvsugning og et udsædvanlig lavt lydniveau på et af markeds laveste niveau. Deres UltraSilencer Serie er blevet meget populær over tid, da det både kan anskaffes til en god pris, samtidig med at den leverer rigtig gode resultater i test. Den er i sær god til personer som bor i lejlighed, da lydniveauet jo er ekstra lavt.

Forskellige Electrolux støvsugere i test

Som du måske har bemærket, så er der mange Electrolux støvsugere, som er kåret som bedst i test. Mange af de støvsuger test, som bliver udført i dag, indebærer en Electrolux støvsuger. Dette skyldes at Electrolux laver nogle rigtig gode modeller, som tilgodeser både en høj kvalitet, et miljømæssige perspektiv, samt et innovativt perspektiv.

Hvis vi tager udgangspunkt i støvsuger test fra Forbrugerrådet Tænk, så ser vi at flere af deres “Bedst i test” støvsugere er fra Electrolux. Senest i marts 2018 blev blandt andet Electrolux EUO9GREEN UltraOne og Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer kåret som bedst i test, med en score på 72 %. I selv samme test blev Electrolux ESP72DB SilentPerformer også kåret som bedst i test med scoren 71 %. Dette skete på baggrund af en gennemgående støvsuger test, med fokus på rengøringsevne, kvalitet og brugervenlighed. Læs den omfattende test af støvsugere her.

Forbrugerrådet Tænk har ligeledes lavet en test af ledningsfri støvsugere, som også inkludere flere Electrolux modeller. Her ser vi blandt andet Electrolux PURE F9 Animal som en af topscorerene i testen, som blev udført i februar 2019.

Electrolux støvsugere er desuden et af de mest populære valg blandt brugerne, hvilket kan ses på de mange anmeldelser. Modellerne får typisk tårnhøje anmeldelser (5/5), som tyder på at de også klare den støvsuger test, som bliver udført i de private husholdninger.

Electrolux UltraSilencer støvsugere er populære

En af de mest populære serier fra Electrolux er deres UltraSilencer serie. Kendetegnet ved denne serie er deres ekstremt gode ydeevne og lave støjniveau. Mange modeller fra UltraSilencer serien er testvindere i blandt mange støvsugere.

Hvis du ser på listen overfor så er mange af støvsugerne i toppen fra Electrolux UltraSilencer serie. Vi anbefaler at du klikker dig ind på en af modellerne, og læser mere om hvordan modellen er så god som den er.

Om udvalget af Electrolux støvsugere

Det generelle udvalg hos Electrolux er meget bredt. Electrolux er kendt for deres store udvalg som består af både almindelige støvsugere, som er udstyret med en støvsugerpose, og med støvsugere som ingen har dvs. de er poseløse.

Electrolux er et af de mest populære støvsugermærker i Danmark netop af denne grund, der er noget for enhver smag og ethvert budget. Størstedelen af Electrolux’ støvsugere scorer gode karakterer i diverse tests, og Electrolux selv har udtalt at de har store ambitioner på markedet for støvsugere.

Hos Støvsugertest.dk er vi meget positive indstillet over støvsugerne fra Electrolux. Stort set alle deres modeller leverer en rigtig god ydeevne, ikke mindst prisen taget i betragtning. Flere af deres modeller er da også placeret på vores liste, og de bedste støvsugere overhovedet, hvis vi ser på alle mærker. Denne liste kan du se på vores forside.