Bedste Philips støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0

Er en Philips støvsuger et godt køb?

Den hollandske virksomhed Philips startede med produktion af lyskilder helt tilbage i slutningen af 1800-tallet, og har gennem årene udvidet deres produktsortimentet løbende til stort set alle former for elektriske apparater – både til private forbrugere og til virksomheder. I dag omfatter Philips’ brede portefølje af produkter også et stort udvalg af gode støvsugere.

Er Philips støvsugere noget for mig?

De fleste Philips støvsugere er anstændige og lever op til nutidens krav til en støvsuger. Tilbage i 2014 indførte EU et nyt lovkrav, der af energimæssige hensyn begrænser motoreffekten til 1.600 watt og som vil falde yderligere i fremtiden.

Det har endvidere medført, at en lang række Philips støvsugere har måttet udgå, og i modsætning til mange af konkurrenterne, har Philips ikke i større valgt at supplere sortimentet op med tidssvarende og opdaterede modeller.

Så god er en Phillips støvsuger

Philips laver nogle gode støvsugere på markedet. Philips har fingre i alle former for teknologi, og derfor er de også dygtige til at implementere deres innovative ideer i deres støvsugere. For eksempel er mange modeller er certificeret allergivenlige, fordi de benytter sig af et HEPA-filter, der fjerner over 99 % af alle partikler i luften. Det er langt fra alle støvsugere, der kan bryste sig af sådan en certificering.

Derudover kan en gennemsnitlig støvsuger fra Philips få utrolig meget ud af utrolig lidt. For eksempel er sugeevnen næsten intakt selv med en næsten fyldt støvsugerpose. Kvaliteten afspejler sig altid i prisen men selv de mellembillige modeller på omkring de 1000 kroner kan virkelig gøre en forskel for din støvsugning derhjemme.

Philips er først og fremmest en elektronikproducent, og dette kan også mærkes i deres støvsugerprodukter. Innovation er nemlig i højsædet, når det kommer til støvsugning. De producerer blandt andet ledningsfri støvsugere og håndstøvsugere i noget af den bedste kvalitet, og de udvikler hele tiden på deres produkter.

Du kan faktisk finde en Philips støvsuger, der dækker de fleste behov. Lige fra den helt almindelige støvsuger med ekstra sugeteknologi til en Dyson-inspireret centrifugesuger og en håndstøvsuger med en god aktionstid. Philips har med afsæt i deres elektroniske afdeling produceret en mangfoldighed af støvsugere, som du kan købe til dit hjem. Der er noget for alle, både når det kommer til pris, smag, stil og brugervenlighed.

Er en Phillips støvsuger allergivenlig?

Philips’ poseløse støvsugere klarer sig særdeles godt, når det kommer til allergitests. I en top-10 som en online støvsugertest lavede, sneg hele 3 af Philips støvsugere sig med. De poseløse støvsugere er så gode til at filtrere støvet fra, at selv allergikere kan mærke det. Og så er de udstyret med et såkaldt allergifilter, der filtrerer 99.9 % af partiklerne i luften fra. Det gælder de fleste støvsugere fra Phillips.

Det er et såkaldt HEPA-filter, der opfanger størstedelen af de partikler, der gemmer sig i vores luft. Hvis du er særligt sensitiv over for små støvpartikler, så kan Philips støvsugere hjælpe dig med at klare op i luften derhjemme. Det gør også, at stort set alle Philips støvsugere er certificerede “allergivenlig”, fordi de klarer sig bedre end andre, når det kommer til allergivenlighed med deres specialiserede HEPA-filtre.

Du skal huske, at når vi taler om støvallergi, så taler vi også om allergi over for støvmider. Det er der ikke noget farligt i, de er nemlig overalt og gemmer sig oftest i sengetøjet. Det er derfor altid her du starter med at lufte ud og vaske, hvis du lider kraftigt under det. Støvsugeren kan nemlig ikke klare opgaven alene.

Til gengæld kan en allergivenlig støvsuger fra Philips hjælpe til med at holde luften ren i det lange løb. Jo oftere du bruger støvsugeren, jo renere luft får du faktisk, fordi en allergivenlig støvsuger vil suge partikler ud af luften og spytte renere luft ud. Hvis du har en støvsuger med støvsugerpose, skal du dog passe på, da det kan støve frygtelig meget, når du tømmer den.

Derfor er der også mange, der vælger den poseløse løsning, når de gerne vil have en allergivenlig støvsuger. Så kan de nemlig smide støvet og snavset direkte i skraldespanden via bakken som er tilknyttet alle poseløse støvsuger. Jo hurtigere du skiller dig af med støvet som allergiker, jo bedre.

Philips – støvsugere styret af innovation

Philips er en hollandsk virksomhed grundlagt i slutningen af 1800-tallet under industrialiseringens storhedstid. Det handlede om lys i starten, og de første mange år producerede de næsten kun glødepærer. Op gennem århundredet handlede det først og fremmest om diverse produkter inden for elektronik.

Du kender måske bedst Philips som en elektronikproducent. De er kendte for at lave alt fra CD-afspillere til fjernsyn, barbermaskiner, glødepærer, lamper og meget mere. Det var i øvrigt dem, der kunne krediteres for opfindelsen af CD’en i samarbejde med Sony og senere, da teknologien udviklede sig, DVD’en. I mange år var de en af de førende producenter på markedet for elektronikprodukter, og de har senere udvidet til hvidevarer heriblandt støvsugere.

I 1998 samarbejdede Philips sammen med Electrolux om at lave en fleksibel støvsugerpose, der kunne bruges til alle cylinderstøvsugere. Sammen udviklede de det, de kaldte en s-pose, der kunne passe til alle støvsugere. Det er udgangspunktet for alle støvsugerposer, vi har i dag, og den særlige foldning gør, at den samler støvet optimalt samt ikke ødelægges af skarpe og hårde genstande som glas og sten.

Det er altså først for nylig, at Philips har bevæget sig ind på støvsugermarkedet. I det nye årtusinde har de alligevel fokuseret enormt med på luftrensningsteknologi, og disse innovationer har de forsøgt at inkorporere i deres støvsugere, så de er nogle af de bedste på markedet, når det kommer til luftrensning. Med rødderne dybt forankret i teknologi kan du regne med at Philips producerer nogle af de mest innovative produkter på markedet.