Bedste Siemens støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#1
Pladsholder
Siemens VZ41AFK
Dagens bedste pris 84 kr.
Til butik
#2
Pladsholder
Siemens Støvsuger iQ300
Dagens bedste pris 818 kr.
Til butik
#3
Pladsholder
Siemens VZ124HD
Dagens bedste pris 413 kr.
Til butik

Siemens støvsugere – forholdsvis populære

Det kommer måske som en overraskelse, men tyske Siemens er ganske populært i Danmark, hvor de faktisk står for godt over 10 % af markedet, og er derfor et af de mest populære mærker i Danmark.

Dette er ikke helt uden grund, da Siemens generelt laver nogle glimrende støvsugere med gode specifikationer. Siemens støvsugere er lavet på traditionel vis, med indbygget ledning og en pose til at holde på støvet. I disse dage er det ellers også populært at producere poseløse støvsugere, som fangere de danske forbrugere i højere grad end tidligere.

Siemens støvsugere har et effektivt filter

Du forventer, at en god støvsuger skal gøre gulvet rent. Men mange Siemens modeller gør endnu mere – de renser også luften i løbet af støvsugningen.

Luftstrømningssystemet i de fleste Siemens støvsugere reducerer ukontrolleret udslip af luft, kombineret med et HEPA-filter – samme type som bruges i sterile rum til produktion af mikrochips – holder selv de mindste kondens- og tjærepartikler ude. Det gør udblæsningsluften meget renere end luften i rummet, så selv allergikere får bedre vejrtrækning.

Den rette støvsuger til dit behov?

Takket være den seneste teknologi har Siemens støvsugere ikke kun en imponerende sugeevne, de er også meget energieffektive og opfylder og overgår kravene i EUs nye energimærkning. Den øvre del af mærkningen indeholder information om energieffektivitetsklassen og det gennemsnitlige energiforbrug. Men når du skal vælge støvsuger er også den nedre del af mærkningen meget vigtig, da den indeholder information om vigtige komfortfaktorer.

Er ren luft vigtigt for dig? Så bør du vælge en støvsuger med klasse A i støvemission/partikeludslip. Klassen for støvoptagelse på tæpper og hårde gulve informerer dig om, hvor god støvsugerens sugeevne er. Når det gælder lydniveauer, bør du vælge en støvsuger med et støjniveau på under 80 dB(A) – ellers kan du hurtigt synes at din støvsuger er overdøvende og irriterende.

Så god er en Siemens støvsuger

Sammen med Electrolux, Bosch og Miele er Siemens en af de førende støvsugerfabrikanter i verden. Det er tysk grundighed, når det er bedst, og i Danmark har de ligget kontinuerligt på top-3 lister i mange forbrugertests. Derfor kan du regne med, at en Siemens støvsuger får ordnet støvsugningen ordentligt derhjemme.

Siemens laver meget mere end bare støvsugere, og deres R&D-afdeling er derfor temmelig avanceret. Det gør samtidig, at de har økonomien til at udvikle støvsugerteknologi, så de kan skabe et produkt, som slår konkurrenterne på markedet. Med Siemens står innovation højt på dagsordenen, så du får høj sugeevne, lang holdbarhed og fantastisk brugervenlighed til en god pris.

Hvis du skal have en Siemens støvsuger, anbefales det dog, at du ikke køber den billigste model på markedet. De anmeldelser er nemlig ikke ret gode. Til gengæld hvis du bruger lidt flere penge og køber den mellembillige støvsuger, får du derimod god kvalitet for pengene. Det er en god idé at læse forbrugernes anmeldelser af produktet, særligt hvis det er i den lavere ende på prisen. Så kan du nemlig skabe dig et solidt indtryk af støvsugeren, inden du køber.

Er en Siemens støvsuger allergivenlig?

Som nævnt tidligere, så er luftstrømningssystemet i en Siemens støvsuger ikke bare effektiv, men også enormt allergivenlig. Et HEPA-filter, som støvsugerne bruger, kan holde selv de mindste partikler ude, og derfor er udblæsningsluften renere end den lufte du trækker vejret med. Det betyder, at bare det, at du tænder for støvsugeren, gør automatisk luften en lille smule renere.

Hvis du lider af støvallergi, så er det vigtigt, du støvsuger ofte. Støvallergi er egentlig ikke allergi mod støvet, men mere de mider, der lever i sengetøjet. De er ganske uskadelige bortset lige fra, hvis du er allergisk over for dem. Men du kender sikkert følelsen af, at støvet sætter sig i næsen, så nyser du, og det kan være en meget blandet fornøjelse.

En Siemens støvsuger kan med dets sugeevne og filter hjælpe dig med at gøre hjemmet mere allergivenligt. Det gælder også, hvis du har børn, der er følsomme over for støv. Jo mere støv du har derhjemme, jo mere kan I også mærke det. Derfor er det en god idé at støvsuge et par gange om ugen, så støvet ikke får lov at lægge sig. Så kan I gøre det lettere at trække vejret som allergikere.

Siemens støvsugere gennem tiden

Siemens er en tysk virksomhed med snart 200 år på bagen. De beskæftiger sig med alt fra vindmølleteknologi, mobiltelefoner, togproduktion og selvfølge støvsugere. Listen er uendelig lang, og der er snart ikke den teknologi, som Siemens ikke beskæftiger sig med. Derfor beskæftiger de også over 350.000 ansatte på verdensplan og er en af de største virksomheder i verden. Indenfor industriel produktion ligger Siemens nummer 1 i hele verden.

I 1906 var de nogle af de første til at udkomme med en såkaldt “afstøvningspumpe”, men det var også en ordentlig krabat på 300 kilo og tilkoblet en 1 hestekræfters motor. Designet blev udviklet så den kunne køre rundt på hjul fra værelse til værelse, men den har nok larmet en del mere, end de gør i dag. Først i 1924 designede de en støvsuger, som dem vi kender i dag med samme sugeteknik, vægt og form. Siden er det kun gået én vej.

I mange år samarbejdede Siemens sammen med Bosch på husholdningsområdet under navnet BSH. Fra 60’erne og op gennem århundredet var det en stærk spiller på markedet, når det gjaldt alle former for hvidevarer, og de har produceret under samme tag og solgt under eget navn. Det var et stærkt samarbejde, der først ophørte i 2014, da Bosch overtog majoriteten af firmaet og begyndte at producere blandt andet støvsugere under eget navn. Siemens er dog fortsat deres produktion og er i dag et af de stærkeste brands på markedet.