Bedste Miele støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0

Generelt om Miele støvsugere

Det tyske mærke Miele er måske det mest velkendte støvsugermærke på det danske marked. De har eksisteret i en lang årrække og en Miele støvsuger har fundet vej hjem i rigtig mange hjem i Danmark. Dette skyldes blandt andet den gode tyske kvalitet, som sikre at støvsugeren holder til rigtig mange støvsugertimer – og dermed holder i en lang årrække.

Kvaliteten på støvsugere fra Miele er høj. Dette skyldes Miele vision og slogan ”Immer Besser”, som på dansk oversættes til ”Altid bedre”. Her skal det forstås, at Miele bestræber sig på altid at lave bedre produkter – både bedre end deres tidligere og bedre en konkurrenternes.

Hvorfor vælge en støvsuger fra Miele?

Miele er et velkendt mærke indenfor en række hårde hvidevarer og de fremstiller utrolig mange lækre produkter til alle slags husstande. Miele støvsugere har mange forskellige funktioner og du med kan med garanti finde en støvsuger som vil passe til dine behov. Miele støvsugere er generelt gode hvad angår energiforbrug samt sugeevne.

Det vigtigste ved en støvsuger er at få alt snavs støvsuget op og her er en god sugekraft ideel. Mieles støvsugere har et flot design og du kan nemt styre alle funktionerne. Til Mieles almindelige støvsugere kommer der næsten altid lækkert tilbehør som bidrager til et renere hjem. Forskellige mundstykker vil sørge for at du får gjort rent selv der hvor det er bøvlet at komme til.

Miele er kendt for at have en god kvalitet i alle deres produkter og derfor kan du også regne med et godt produkt hvis du køber en støvsuger af mærket Miele.

Miele støvsugerserier – forskellen på C1, C2 og C3

Miele C3 støvsuger – den mest populære

Miele C3 er den tyske producents største og mest effektive støvsugerserie – her får du den bedste rengøringseffekt, da den motor som sidder i modellerne er de største som Miele har produceret. Miele Complete C3 laves i flere kombinationer, alt efter hvilket behov man har. Deres laves blandet andet en model som hedder Miele Complete C3 Silence Ecoline, som har fokus på lydniveau og energiforbrug. Derudover laver de en model som hedder Miele Complete C3 Cat & Dog, som henvender sig til husejere, der har et specielt turbomundstykke.

Miele C2 støvsuger – den mellemste

Miele C2 modelserien er lillebror til Miele C3 modelserien, som er beskrevet ovenfor. Miele C2 kan mange af de samme ting som C3, men er typisk i en lavere prisklasse, og har dermed også typisk et mindre godt filter, en lidt mindre motoreffekt og færre tilhørende mundstykker. Det afhænger dog af hvilken model man kigger på, hvor Miele C2 Powerline eksempelvis er samme sugeevne som Miele Complete C3 Powerline, men med et lidt mindre design og et knap så godt filter som C3.

Miele C1 støvsuger – den lille og handy

Miele C1 er den mindste model i Mieles sortiment af støvsugere, som har et væsentligt mindre design og som er endnu mere prisvenlig en dens to storebrødre. Miele C1 har desuden også mindre tilbehør inkluderet, og henvender sig til mindre husholdninger hvor der ikke er plads til en rigtig stor støvsuger. Denne lille model passer godt ind i de fleste skabe og den levere samtidig et flot støvsugningsresultat, på trods af størrelsen.

Miele producerer et bredt udvalg af støvsugere indenfor hver serie, og det er vigtigt at du læser om den enkelte støvsuger inden du køber. Nogle af støvsugerne er eksempelvis mere lydsvage end andre, og kan være en fordel for dig som bor i lejlighed. Derudover kan der også følge særlige mundstykker med, som kan være en fordel hvis du har mange gulvtæpper, meget trægulv eller har fliser i husstanden.

Almindelig støvsuger

Mieles almindelige støvsugere præsterer generelt super godt på hårdt underlag. Støvsugeren er altså god på både trægulv, klinker og fliser. Derudover scorer støvsugeren også generelt godt på tæpper og kan godt overkomme tæpper i hjemmet. De almindelige støvsugere har en god aktionsradius og kan indstilles i højden ved teleskoprøret, så ens holdning er god mens man støvsuger. Der kommer altid godt med tilbehør til de forskellige støvsugere og dermed kan du uden problemer både støvsuge møbler og fuger i hjemmet. Det sikrer altså en stabil rengøring selv de mest vanskellige steder.

Miele støvsugere til hundeejere

Støvsugere til dyrehår har Miele også tænkt på, fordi der er så utrolig mange dyreejere rundt omkring. Ens dyr er ligesom ens elskede børn og de skal også have lov og plads til at være i hele hjemmet. Dog fælder både katte og hunde utrolig meget og med specialfremstillede mundstykker kan du lynhurtig få styr på hår situationen og få et rent og nydeligt hjem. Du får hurtigt suget alle hårene op og så kan du ellers bare nyde dit rene hjem indtil at du må frem med støvsugeren igen og få støvsuget alle hårene op. Desuden kan du også få robotstøvsugere til hundehår, hvis man ønsker dette.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en fantastisk opfindelse og du kan nemt indstille disse til at støvsuge mens du er på arbejde. Man kan altså forlade et beskidt hjem og komme hjem til et nydeligt og rent hjem – det er da smart! En robotstøvsuger fra Miele er udstyret med en masse smarte funktioner og du kan for eksempel lave en ‘virtuel væg’ således at støvsugeren ikke kører steder du ikke vil have. Støvsugeren kommer med en ladestation som kan placeres lige hvor du føler det passende.

Fordelen ved en robotstøvsuger er også at lydniveauet er utrolig lavet og de larmer ikke meget mere end normal samtale. Så er der lidt stress i hjemmet inden en fødselsdag eller inden der kommer gæster, kan du nemt sætter støvsugeren i gang mens du lige ordner maden.

Bedste Miele støvsugere i test

Som det fremgår ovenfor, så er Miele støvsuger udarbejdet i høj kvalitet og har været med i en række støvsuger test de senere år. Senest har en Miele støvsuger været i test hos Forbrugerrådet Tænk. Her blev det Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline som løb med sejren. Denne Miele støvsuger er kåret som bedst i test, med en score på 73 %. Dette skete i en stor test tilbage fra august 2018.

Læs hele støvsuger testen fra Forbrugerrådet Tænk her. Bemærk at det kræver abonnement for at kunne læse støvsuger testen.

Derudover har der været en række andre Miele støvsuger tests, som blandt andet en test af Miele Complete C3 Cat&Dog støvsugeren. Denne støvsuger er testet hos amerikanske TrustedReview.com, hvor den får en karakter på 4,5/5. Læs Miele støvsuger testen i linket.

Generelt kan det godt svare sig at købe en støvsuger fra Miele. Dette skyldes at test af Miele støvsugere viser, at produkterne bare leverer. Modellerne er særligt hårdtføre, og er kvalitetsstemplet til at kunne støvsuge i flere generationer – selvom de bliver brugt meget. Se alle Miele støvsugere på Miele egen hjemmeside.

Hvad er Miele gode til?

Miele har siden starten af 1900-tallet lavet husholdingsprodukter med fokus på kvalitet. De har i al den tid tilbudt sine kunder produtler, der sætter standarden for holdbarhed, ydelse, betjeningskomfort, design, energieffektivitet og service.

Dette udtrykkes også gennem deres motto “Immer besser”, som grundlæggerne Carl Miele og Reinhard Zinkann skrev på deres aller første maskiner, og som stadig præger alle Miele produkter den dag i dag. Virksomheden koncentrerer sig om mærket Miele og dets position i markedets bedste klasse.

Ifølge Miele står de for langsigtede overvejelser og handlinger, værdier og mål med kontinuitet, samarbejdsbaseret adfærd over for kunder og leverandører.

Hvilke krav har du til din Miele støvsuger

Miele har mange forskellige støvsuger serier, som hver i sær tjener et bestemt formål i den daglige husholdning. De leverer støvsugere i de fleste prisklasser, alt efter hvilke funktioner der ønskes af støvsugeren.

En af de absolut vigtigste grundsten i produktionen af Miele’s støvsugere er deres høje kvalitet samt deres lange levetid. Det er et fælles træk for alle deres modeller, som ellers adskiller sig på sugeevne, energiniveau, støjniveau, udstyr og design. En af deres mest populære modelserier er Complete C3, som har en særlig kraftig ydeevne.

Dette er en robust serier, som kan suge alt op fra gulvet og har op til 12 meters arbejdsradius. Den har en støvsugerpose volume på 4,5 liter, der holder driftsomkostningerne nede. Skal du have en Miele støvsuger, så kan deres Miele Complete c3 serie være et yderst fornuftigt valg.

Miele støvsugere – holdbarhed længe leve!

Miele støvsugere kan nemt holdt et helt årti, hvis man blot er en anelse påpasselig med støvsugeren. Miele prioriterer høj kvalitet.

Fra koncept til færdig støvsuger. Miele’s støvsugere udvikles og fremstilles udelukkende på egne fabrikker.

I slutningen af produktionsprocessen funktionstestes hver eneste støvsuger grundigt. Ikke mindst med denne omhu opnår vi hos Miele fremragende kvalitet og lang levetid for vores produkter. Alle elementer i støvsugeren er designet til at holde længe og til at blive flittigt brugt til at bekæmpe støv i huset/lejligheden.