Bedste Dyson håndstøvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0

Dyson håndstøvsuger – høj kvalitet

Er du på udkig efter en Dyson håndstøvsuger, så kan du finde den her – til den billigste pris. En håndstøvsuger fra Dyson er det populære valg – og det er der en grund til. Dyson var nemlig en af de første på markedet til at producere en håndstøvsuger med succes. Med en smart teknologi, en høj ydeevne og et effektivt batteri, så kan det være lige så god som en traditionel støvsuger.

En Dyson håndstøvsuger er kraftfuld og sikre dig alsidig rengøring i og udenfor hjemmet. Den er robust i sit design, uden at gå på kompromis med et let og brugervenligt design.

En håndstøvsuger fra Dyson findes i forskellige prisklasser og udformninger, tilpasset dit behov. Fælles for modellerne er, at de har en kraftfuld sugeevne og en hygiejnisk tømning af støvbeholderen. Alt hvad man har brug for i en støvsuger. Alt dette kombineret med et smart design og effektivt batteri, så du ikke behøver at oplade støvsugeren undervejs.

Dyson er lig med kvalitet, og det synes brugerne også. Flere af de modeller som Dyson har lanceret er blevet kåret som testvindere eller topscorer i test. Dette skyldes de innovative designs sammenholdt med den moderne teknologi, som Dyson ligger i sine håndholdte støvsugere.

Hvad kan en Dyson håndstøvsuger?

Hvad du får ved køb af en Dyson håndstøvsuger, afhænger naturligvis af modellen. Dyson laver jævnligt nye modeller, hvor de opgraderer den tidligere – typisk med et lidt bedre batteri, en bedre sugeevne og et smartere design. Senest er der kommet en Dyson v11, som har den højeste sugekraft for alle ledningsfri støvsugere på markedet.

Håndholdte Dyson støvsugere registrerer og tilpasser dig efter alle gulvtyper, med deres innovative Auto Mode. Dette er helt unikt for Dyson, og er med til at bruge det smarte til en støvsuger. På den måde skal du ikke tænke på om du støvsuger på hårde gulve, gulvtæpper eller på noget helt tredje.

På de fleste Dyson håndstøvsuger modeller er der et indbygget LCD-display, der viser ydeevnen i realtid. Det fortæller hvor meget energi den bruger, samt hvor meget batteri der er tilbage, hvis du fortsætter med en valgte sugeevne. Med de nyere modeller fra Dyson, får du op til 60 minutters brug ved brug af Eco Mode.

Du kan med fordel klikke dig ind på en af modellerne og læse om alle fordele/ulemper ved produktet. Derudover kan du til enhver tid finde den billigeste pris blandt vores samarbejdspartnere.

Så god er en Dyson håndstøvsuger

En Dyson støvsuger er en af de bedste på markedet, når det kommer til sugekraft og teknologi. Forskellen på en Dyson og alle de andre var oprindeligt, at den ikke tabte sugeevne, som en almindelig støvsuger gør, når støvsugerposen bliver fyldt. Derfor kan du også regne med, at en Dyson håndstøvsuger er af topkvalitet og suger som en drøm.

Dyson støvsugere er kendte for at se lidt futuristiske ud sammenlignet med almindelige støvsugere. Det gælder også deres eneste reelle håndstøvsuger, en Dyson V6 Car+Boat. Det er en håndstøvsuger, som er designet til at gøre bilen eller båden ren, så du ikke behøver bekymre dig om stikkontakter eller andre strømkilder.

En Dyson V6 Car+Boat kan holde i op til 20 minutter, hvilket er mere end nok til at komme både rundt om både bil og båd. Medmindre du har en yacht i milliardærklassen, så skal du nok nå det hele. Samtidig tager det ikke lang tid for en Dyson håndstøvsuger at blive ladet op, kun 3,5 time. Sammenlignet med andre håndstøvsugere på markedet, der tager op til 16 timer at blive ordentligt ladet op, så er en Dyson V6 lynhurtig.

Derfor er Dyson også lidt dyrere end andre håndstøvsugere, da det simpelthen er bedre kvalitet. Sådan er det for de fleste støvsugere fra Dyson. Teknologien giver nemlig noget af den bedste sugeevne på markedet, og derfor er prisen også derefter. Du kan være sikker på, at produktet fra Dyson holder rigtig længe.

Er Dyson støvsugere allergivenlige?

I princippet er den teknologi, som Dyson støvsugere kører på, mere allergivenlig end en almindelig støvsuger, fordi den er poseløs. Det betyder, at de samler støvet gennem centrifugalkraft, som du så kan tømme via en bakke direkte ned i skraldespanden. I modsætning til en pose, der sviner og støver, når du skal skifte den, så slipper du for den slags med en Dyson.

Du kan derudover få en masse allergivenligt tilbehør til din Dyson eksempelvis snuder og skafter, som er specialdesignet til at nå ud i alle kroge og hjørner af huset. På deres hjemmeside hedder det Astham & Allergy kit, så det er specialdesignet til dem, der lider af allergi. Men det er som sagt tilbehør, som man skal købe ved siden af sin Dyson støvsuger.

Dyson støvsugere gennem tiderne

Hvis du ikke ved det allerede nu, så er en Dyson-støvsuger ikke som alle de andre støvsuger. Den er bygget på en patenteret cyklonisk teknologi, der sørger for, at støvsugeren ikke taber sugeevne, jo mere støv og skidt den samler. Teknologien stammer fra 70’erne, hvor den britiske opfinder James Dyson ønskede at skabe en støvsuger, der ikke tabte sugeevne, når den blev fyldt op med støv.

Først i begyndelsen af 90’erne kom Dyson på markedet som et selvstændigt brand, og siden har de været ustoppelige. De står for størstedelen af salget af støvsugere på det britiske marked, og på verdensplan er de også godt med.

James Dyson er da også en rigtig iværksætter i Georg Gearløs-klassen. Nogle har endda kaldt ham for støvsugerbranchens svar på Steve Jobs, hvilket ikke er helt ved siden af, når man tænker på, hvordan Dyson har revolutioneret støvsugerteknologien.

Der er nemlig rigtig mange støvsugere i dag, der på den ene eller den anden måde efterligner Dyson centrifugale og cykloniske teknologi. Stort set alle poseløs støvsuger i dag er inspireret deraf, og derfor var Dyson og hans geniale opfindelse en slags first mover på den front. Den dag i dag er Dyson lige med innovation. Det er et af de største brands i støvsugerbranchen, og derfor er der også en hel del kvalitet forbundet med produktet.

[block id=”haandstoevsuger”]