Bedste billige støvsugere under 1000 kr.

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#1
Nilfisk One støvsuger HB15
Nilfisk One HB15
Sugeevne 68
Strømforbrug 68
Støjniveau 68
Design 68
Dagens bedste pris 799 kr.
Til butik
#2
Bosch Series 2 støvsuger BGLS2BA1
Bosch Series 2 støvsuger BGLS2BA1
Dagens bedste pris 899 kr.
Til butik
#3
Bosch BGLS2BA1H støvsuger med pose
Bosch BGLS2BA1H støvsuger med pose
Dagens bedste pris 999 kr.
Til butik
#4
Bosch Støvsuger BGL6BU3 (Kongeblå)
#5
Electrolux PowerForce støvsuger
Electrolux PowerForce støvsuger
Dagens bedste pris 899 kr.
Til butik

Overvejer du en billig støvsuger?

På denne side kan du uden problemer filtrere efter alle de støvsugere som kan fås til en billig pris – eksempelvis under 1.000 kr. Det er selvsagt at ikke alle modellerne, er nogle som har scoret en topscore, da de netop er så billige som de er. Når det så er sagt, så er der flere af dem, som klarer sig helt fint i det samlede billede og giver masser af value for money.

Du kan derfor være heldig at finde en billig støvsuger, som passer til lige præcis dint behov her på siden. Den bedste model er endda testvinder, som giver dig en god kombination af funktionalitet, design til en overskuelig pris.

Hvad går jeg glip af med en billig støvsuger?

Som oftest så vil du gå glip af en del funktionaliteter, såsom auto-sluk, lys i modellen osv. En anden ting du går glip af, er f.eks. at støvsugeren ikke kommer med særlig meget tilbehør, men dette er meget forskellige fra model til model.

Det skal nævnes at selvom at en støvsuger er under kategorien “Billig støvsuger”, er det ikke ensbetydende med at den er dårligt. Eksempelvis kan du med fordel kigge på nogle af de billige støvsugere, som er bedst rated, som typisk vil være et rigtig godt value-for-money køb.

Vi anbefaler altid at du klikker dig ind på modellen, og læser mere om den inden du evt. vælger at købe den. På den måde er du sikker på, at du ved alt om den pågældende model, og dermed ingen ubehagelige overraskelser får, når du modtager støvsugeren.

Almindelige støvsugere

Der findes masser af billige, almindelige støvsugere på markedet. Vi har taget et kig på nogle af dem, du kan finde til under 1000 kroner på det danske marked.

Electrolux SilentPerformer ESP72

Vi begynder i den stille ende. Med et støjniveau på kun 70 db er SilentPerformer en af de mest lydløse støvsugere på markedet. Andre støvsugere kommer let over 80 db, så denne her skal du først og fremmest vælge, fordi den er relativt stille. Med en kampvægt på 5,6 kg er det alligevel ikke en af de lettere af slagsen, men den har en ledning på 9 meter, hvilket gør arbejdsradiussen rigtig stor. Du kan således nå rundt de fleste steder uden at skulle skifte stikkontakt.
– Støjniveau: 70 db
– Ledningslængde: 9 m
– Vægt: 5,6 kg

Nilfisk Neo R10P05A

Denne cylinderstøvsuger fra Nilfisk er også forholdsvis almindelig i lydniveau i forhold til nogle af de andre modeller på markedet. Den har dog en ledningslængde på blot 5 meter, og derfor skal du oftere skifte stikkontakt, hvis dit hus er stort. Der egner den sig godt til mindre lejligheder eller værelser, hvor du ikke behøver så stor en arbejdsradius.
– Støjniveau: 76 db
– Ledningslængde: 5 m
– Vægt: 5 kg

Nilfisk Neo Parquet

Nilfisk har også lavet en model i den helt lydløse ende. Med et støjniveau på omkring de 64 db, larmer den cirka lige så meget som en hyggelig samtaleaften i stuen. Det er i hvert fald ikke støjgener, den sørger for. Den har en pose på 2,1 liter, hvilket betyder, at den har plads til en del støv og snavs.
– Støjniveau: 64 db
– Ledningslængde: 5 m
– Posekapacitet: 2,1 l

Samsung SC4780

Samsung er et velkendt mærke, men hvis du er lydfølsom, så er det her ikke støvsugeren for dig. Støjniveauet kommer helt op på 83 db, og det er tilsvarende en travl hovedvej. Dog vil du kunne mærke, at den støvsuger, så hvis du vil have bugt med støvet, kan det være den her er noget for dig. Med en ledningslængde på 6 meter, er den også oplagt til lejligheder og mellemstore hus, hvor du ikke behøver skifte stikkontakt så ofte.
– Støjniveau: 83 db
– Ledningslængde: 6 m
– Posekapacitet: 2 l

Hoover BR71_BR10011

Med sine 594 kr. er denne Hoover en af de billigste støvsugere, du overhovedet kan få. Den er derfor oplagt til studieboligen og med en ledning på 5 meter, kan du nå hele 8 meter rundt. Det er mere end nok til en lille lejlighed. Derudover vejer den kun 4 kg, så den er også en af de lettere støvsugere på markedet.
– Ledningslængde: 5 m
– Arbejdsradius: 8 m
– Vægt: 4 kg

TriStar SZ-2174

Denne støvsuger vinder meget på prisen, der ligger på 290 kroner. Det er absolut i den billige ende og det er svært at finde en billigere støvsuger. Støjniveauet ligger solidt i midten, men ledningslængden er dog kun på 4 meter. Derfor egner den sig bedst til dem, der lige er flyttet hjemmefra eller bor for sig selv i en lille, men hyggelig studiebolig.
– Støjniveau: 75 db
– Ledningslængde: 4 m
– Posekapacitet: 2 l

Bosch BGBS4POW1

Denne støvsuger har rigtig lang arbejdsradius, da ledningen er på hele 10 meter. Det betyder, at du kan bevæge sig mellem flere etager uden at skifte stikkontakt. Med en opsamlingskapacitet på godt og vel 4 l, er der også plads til rigtig meget støv. Så hvis du står foran en kæmpe støvsugning over et stort område, så er dette støvsugeren til dig.
– Ledningslængde: 10 m
– Posekapacitet: 4,01 l
– Vægt: 6 kg

Ledningsfri støvsuger

En ledningsfri støvsuger er en helt andet type støvsuger end dem med ledning. Det siger sig selv. De kører på batteri, og der er derfor nogle andre ting, man skal være opmærksom på, når man ser på specifikationer. Her betyder batteriets leve- og opladningstid pludselig meget mere samt vægten, der vil være mindre end hos en almindelig støvsuger. En ledningsfri støvsuger giver nemlig større bevægelsesfrihed.

Electrolux Ergorapido EER77MBM

Denne støvsuger fra Electrolux er næsten en klassiker inden for ledningsfri støvsugere. Med en brugstid på godt og vel 45 minutter samt en opladningstid på 4 timer, er dette en praktisk støvsuger, du kan nå hele hytten rundt med. Husk alligevel at stille den til opladning, når du er færdig med den, da 4 timer kan føles rigtig lange, hvis du stadig mangler støvet i hjørnerne.
– Vægt: 2.4 kg
– Batteritid: 45 min
– Opladningstid: 240 min
– Kapacitet: 0,5 l

Nilfisk Easy 2 in 1 20V

Normalt plejer ledningsfri støvsugere at være lidt lettere i det, men med en vægt på 4,5 kilo, er denne fra Nilfisk lige så tung som en almindelig støvsuger. Til gengæld er opladningstiden lav og brugstiden lang, og du behøver derfor ikke planlægge støvsugningen så meget som med andre. Du vil alligevel kunne mærke det, når du bevæger dig rundt med den, da den er tungere end andre ledningsfri støvsugere på markedet.
– Vægt: 4,5 kg
– Batteritid: 50 min
– Opladningstid: 180 min
– Kapacitet: 0,6 l

Bosch BBHF214R

Hvis du vil have en i den lettere ende, som du kan danse rundt med i stuen, så er denne fra Bosch lige noget for dig. Med en vægt på ikke engang 2,5 kilo, kan du svinge den rundt, som du har lyst til. Opladningstiden er lidt længere end hos andre, og du skal således vente i op til 5 timer, før din støvsuger er helt opladet.
– Vægt: 2.4 kg
– Opladningstid: 300 min

Ariete Cordless 22V

Dett er måske et mærke du ikke kender, men det betyder ikke, at de ikke står for kvalitet. Hvad angår vægt og batteri, så er denne støvsuger ganske normal. Der, hvor den skiller sig ud fra de andre, er ved kapaciteten for støv og skidt. Normalt ligger den på cirka en halv liter, men med 0,8 liter kan du tage lidt mere, end du plejer. Hvis du synes, du tømmer bakken i din ledningsfri støvsuger alt for ofte, så kan denne være den ledningsfri støvsuger, som du har let efter.
– Vægt: 2.4 kg
– Batteritid: 48 min
– Opladningstid: 300 min
– Kapacitet: 0,8 l

Bosch BHN14N

Til en pris for 469 koner kan du faktisk også anskaffe dig en håndstøvsuger. Her skal du være opmærksom på, at batteriet er meget mindre end en ledningsfri støvsuger og derfor ikke holder på batteriet lige så længe. Du kan derfor regne med en opladningstid på 16 timer. Til gengæld vejer den kun lige lidt mere end en liter mælk, og derfor er den handy, smart og rigtig nem at bruge. Bare husk at sætte den i opladeren.
– Vægt: 1,2 kg
– Batteritid: 12 min
– Opladningstid: 960 min