Bedste poseløse støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#12
Nilfisk poseløs støvsuger - Meteor
Nilfisk poseløs støvsuger – Meteor
Dagens bedste pris 1.799 kr.
Til butik
#16
Pladsholder
Midea Støvsuger C7
Dagens bedste pris 688 kr.
Til butik
#19
Pladsholder
#20
Pladsholder
#24
Pladsholder
Dreame 2-i-1 Støvsuger T30 NEO
Dagens bedste pris 3.091 kr.
Til butik
#25
Bosch poseløs støvsuger - BGC05AAA2
#26
Pladsholder
Dreame 2-i-1 Støvsuger T20
Dagens bedste pris 1.758 kr.
Til butik
#28
Pladsholder
Kärcher Støvsuger VC 3 Støvsuger
Dagens bedste pris 988 kr.
Til butik

Hvad kendetegner en poseløs støvsuger?

Her på siden kan du læse mere om poseløse støvsugere og se hvilke modeller, som er de mest populære på markedet. Poseløse støvsugere er kendetegnet ved, at de ikke har en støvsugerpose integreret, som man kender det fra traditionelle støvsugere. Der er mange som ser det som en stor fordel, at man aldrig skal tænke over at skulle købe støvsugerposer igen.

En anden ting som kendetegner de poseløse støvsugere er, at de typisk er mere moderne designet. Dette er noget som historisk set har afholdt mange fra at investere i denne form for støvsuger, da de så alt for avancerede ud. Derfor holdte man sig til den traditionelle type, som man kender og er vant til.

Er poseløse støvsugere dyrere?

Som udgangspunkt er poseløse støvsugere en smule dyrere end normale støvsugere. Der er dog ikke et fuldstændig entydigt svar på spørgsmålet, da du også finder eksempler på at de er billigere. Når vi siger at de er dyrere, så er det ofte fordi at den poseløse støvsugere er firmaets topmodel, den med alt ekstraudstyret, og denne er som regel prissat på et højere niveau end de andre modeller.

Derudover så har prisen også noget at gøre med, hvor mange penge firmaet har brugt på at udvikle deres poseløse støvsuger. Tag eksempelvis Miele, disse har udtalt at de ikke ville lave en poseløs støvsuger, før sugevnen og den generelle effektivitet hos støvsugeren, var lige så høj som i deres normale støvsugere. Dette har de derfor brugt mange år på at udvikle og forbedre, og det er først nu at de er kommet på markedet, med deres første poseløse model.

Slutteligt så skal det nævnes at du med en poseløs støvsuger, aldrig nogensinde skal tænke over at skulle købe støvsugerposer igen. Hvis du har en almindelig støvsuger i lang tid, så kan udgifterne til støvsugerposer blive en væsentlig omkostning over tid. Denne udgift slipper du helt for, da en poseløs støvsuger samler støver i en beholder, som nemt kan tømmes ud over en skraldespand.

Hvem laver de bedste poseløse støvsugere?

Der er mange producenter som laver gode og holdbare støvsugere som ingen pose har. Den producent som ofte vinder i test er Electrolux. Electrolux har lavet nogle rigtig gode modeller, som har masser af smarte funktioner, samtidig med at de har en høj sugeevne. Derudover så er Philips også godt med – modellerne fra Philips er flere gange blevet kåret som testvinder i diverse store undersøgelser som er blevet foretaget.

Når man taler om poseløse støvsugere, så kan man selvfølgelig ikke komme udenom Dyson. Dyson var det mærke, som for alvor gjorde den poseløse støvsuger populær. Dyson sælger udelukkende poseløse støvsugere, og disse er udstyret med deres egen patenterede teknologi. Der er mange som har kritiseret Dyson får at være for dyre, i forhold til hvad man får for prisen. Som med alt andet er det meget individuelt hvad man er til, så vi foreslår at du tager ned i en butik, hvor du kan prøve modellerne og se dem.

Derfor skal du købe en støvsuger uden støvsugerpose

En støvsuger uden støvsugerpose er en smart løsning for det, der er trætte af det evige besvær, som plejer at være tilknyttet støvsugerposer. De støver og sviner, når de skal skiftes, og så taber støvsugeren sin sugekraft jo mere støv, der samles i posen. Derfor kan en støvsuger uden støvsugerpose give støvsugning af bedre kvalitet, og du kan komme af med snavset direkte efter hver støvsugning.

Det er heller ikke hver dag, du behøver gå ud og købe støvsugerposer. Du kender sikker til situationen. Den almindelige støvsuger taber sugeevne, og så skal du bytte støvsugerpose, men nogle gange er der bare ikke nok tid til at gå ud og købe nye poser. Det indebærer, at støvsugningen i stedet for bliver sat på pause, og støvet bliver liggende. Hvilket er virkelig irriterende.

Dette problem slipper du naturligvis for med en støvsuger uden støvsugerpose. Her tømmer du i stedet beholderen efter brug. Det betyder, at skidtet ikke samles i flere måneder, men i stedet for smides ud dagligt.

Find dine værdigenstande igen

En anden fordel med poseløse støvsugere er, at hvis du skulle være så uheldig, at du kommer til at støvsuge noget op, som ikke skulle støvsuges op, kan du helt enkelt finde det igen i støvsugeren. Har du børn hjemme, kender du formentlig til besværet med at støvsuge en Legoklods eller andre små legesager op. Det sker, og det er uundgåeligt.

Det værste er, hvis du skulle komme til at støvsuge noget værdifuldt op, som en mønt eller vielsesring. Måske en gammel, sjælden mønt fra 1800-tallet eller en vigtig note, som du skrev en god idé ned på aftenen forinden. Det er måske sjældent, men man skal aldrig sige aldrig. Og som vi ved, kommer en ulykke sjældent alene.

Med en støvsuger uden støvsugerpose, slipper du for at bekymre dig om dette. Skulle uheldet være ude, åbner du bare beholderen og fisker dine ting ud. Det er superenkelt, og du slipper for at få beskidte fingre i processen. En støvsugerpose støver naturligvis, når det åbnes, og hvis du skal til at grave efter noget, kan det blive meget beskidt.

Allergivenlighed

Noget, som vi ikke tænker over, er, hvor meget det støvsugningen faktisk støver af sig selv. Støvet ryger op i luften og ud i rummet, indtil det lander på møbler, bøger, tv-apparater eller andre ting igen. Hvis du konstant render rundt med en lille forkølelse, måske endda en helårsforkølelse, så kan det være, du er allergisk over for støv.

Egentlig er støvallergi en allergi mod husstøvmider. Det lyder ikke så indbydende, når man ved, der findes mider rundt i huset. De er dog ganske ufarlig, så længe du ikke er allergisk over for dem. Så oplever du nemlig det samme, som når du er forkølet, og dine øjne vil lettere løb i vand.

Udover at lufte ud særligt i soveværelset, hvor dit sengetøj skal skiftes så ofte som muligt, så er det en god idé at have en støvsuger med god sugeevne, der kan forhindre støvet i at blæse rundt i luften og ud i rummet. Det hjælper mod støvallergi, hvis du har en støvsuger, der kan samle alt.

Har du en støvsuger med en støvsugerpose er det også større risiko for, at støvet hvirvler rundt i luften, når du skal skifte pose. Der skal du næsten holde vejret hele tiden. En støvsuger uden støvsugerpose letter problemet, da du kan smide støv og snavs direkte ud – Så er det ude af verden. Og så samler du ikke på flere måneder gammelt støv, der bare ligger og vokser i støvsugerposen.