Bedste poseløse støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

#2
Bosch støvsuger - Zooo ProAnimal BGS5335 - Rød/sølv
Bosch Zoo’o ProAnimal BGS5335
Sugeevne 90
Strømforbrug 90
Støjniveau 90
Design 90
Dagens bedste pris 1.999 kr
Til butik
#3
Kärcher poseløs støvsuger - VC 3
Kärcher VC 3
Dagens bedste pris 1.099 kr
Til butik

Hvad kendetegner en poseløs støvsuger?

Her på siden kan du læse mere om poseløse støvsugere og se hvilke modeller, som er de mest populære på markedet. Poseløse støvsugere er kendetegnet ved, at de ikke har en støvsugerpose integreret, som man kender det fra traditionelle støvsugere. Der er mange som ser det som en stor fordel, at man aldrig skal tænke over at skulle købe støvsugerposer igen.

En anden ting som kendetegner de poseløse støvsugere er, at de typisk er mere moderne designet. Dette er noget som historisk set har afholdt mange fra at investere i denne form for støvsuger, da de så alt for avancerede ud. Derfor holdte man sig til den traditionelle type, som man kender og er vant til.

Er poseløse støvsugere dyrere?

Som udgangspunkt er poseløse støvsugere en smule dyrere end normale støvsugere. Der er dog ikke et fuldstændig entydigt svar på spørgsmålet, da du også finder eksempler på at de er billigere. Når vi siger at de er dyrere, så er det ofte fordi at den poseløse støvsugere er firmaets topmodel, den med alt ekstraudstyret, og denne er som regel prissat på et højere niveau end de andre modeller.

Derudover så har prisen også noget at gøre med, hvor mange penge firmaet har brugt på at udvikle deres poseløse støvsuger. Tag eksempelvis Miele, disse har udtalt at de ikke ville lave en poseløs støvsuger, før sugevnen og den generelle effektivitet hos støvsugeren, var lige så høj som i deres normale støvsugere. Dette har de derfor brugt mange år på at udvikle og forbedre, og det er først nu at de er kommet på markedet, med deres første poseløse model.

Slutteligt så skal det nævnes at du med en poseløs støvsuger, aldrig nogensinde skal tænke over at skulle købe støvsugerposer igen. Hvis du har en almindelig støvsuger i lang tid, så kan udgifterne til støvsugerposer blive en væsentlig omkostning over tid. Denne udgift slipper du helt for, da en poseløs støvsuger samler støver i en beholder, som nemt kan tømmes ud over en skraldespand.

Hvem laver de bedste poseløse støvsugere?

Der er mange producenter som laver gode og holdbare støvsugere som ingen pose har. Den producent som ofte vinder i test er Electrolux. Electrolux har lavet nogle rigtig gode modeller, som har masser af smarte funktioner, samtidig med at de har en høj sugeevne. Derudover så er Philips også godt med – modellerne fra Philips er flere gange blevet kåret som testvinder i diverse store undersøgelser som er blevet foretaget.

Når man taler om poseløse støvsugere, så kan man selvfølgelig ikke komme udenom Dyson. Dyson var det mærke, som for alvor gjorde den poseløse støvsuger populær. Dyson sælger udelukkende poseløse støvsugere, og disse er udstyret med deres egen patenterede teknologi. Der er mange som har kritiseret Dyson får at være for dyre, i forhold til hvad man får for prisen. Som med alt andet er det meget individuelt hvad man er til, så vi foreslår at du tager ned i en butik, hvor du kan prøve modellerne og se dem.

[block id=”poseloes-stoevsuger”]