Bedste Bosch håndstøvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


Bosch håndstøvsugere – hvad kan de?

En håndstøvsuger fra Bosch er en lille og alsidig støvsuger som giver dig let tilgængelighed. Deres modeller – Bosch Move – er små i designet og kan bruges over det hele.

Bosch håndstøvsugere er lavet i et klassisk design med en konstant høj ydeevne og en driftstid på alt mellem 12 og 40 minutter. Disse genopladelige støvsugere har en høj gennemstrømning, en kort opladningstid og mellem 1-3 hastighedstrin.

I håndstøvsugeren Bosch Move, sidder der et vaskbart filter, som giver det en længere holdbarhed. Derudover er det meget nemt at tømme den indbyggede støvbeholder, hvor en håndstøvsuger er et godt supplement til en almindelig støvsuger eller en ledningsfri støvsuger.

 

Hvad medfølger til en genopladelig håndstøvsuger fra Bosch?

Hvad der medfølger til din nye håndholdte Bosch støvsuger, afhænger naturligvis af, hvilken model du køber. Bosch Move vejer omkring 1,1 kilo (lidt afhængigt at det medfølgende batteri) og er ganske nem at betjene. Til den genopladelige Bosch støvsuger medfølger blandt andet et fugemundstykke, som kan bruges til steder der ellers er svære at komme til.

En Bosch håndstøvsuger skal anvendes som et supplement til den “almindelige” støvsugning. En Bosch Move kan være særlig effektiv til husstande med pejs eller mindre børn, hvor der tit kan ligge småting her og der. Med en håndstøvsuger, kan du altid hurtigt få støvsuget de mindre ting op, uden at du skal bruge tid på at finde den frem fra skabet, sætte ledningen i stikkontakten og fedte rundt med mundstykker, teleskoprør og så fremdeles.