Bedste Bosch ledningsfri støvsugere

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#1
Bosch ledningsfri støvsuger - Athlet ProAnimal - BCH86PET2
Bosch BCH86PET2 Athlet ProAnimal
Sugeevne 90
Strømforbrug 90
Støjniveau 90
Design 90
Dagens bedste pris 4.199 kr.
Til butik
#2
Bosch ledningsfri støvsuger - Readyy'y - BCHF216S - Blå
Bosch BCHF216S Readyy’y – Blå
Sugeevne 85
Strømforbrug 90
Støjniveau 87
Design 82
Dagens bedste pris 1.799 kr.
Til butik
#3
Bosch ledningsfri støvsuger - Readyy'y - BCHF220B - Sort
Bosch BCHF220B Readyy’y – Sort
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens bedste pris 2.199 kr.
Til butik
#4
Bosch ledningsfri støvsuger - Serie 4 Flexxo
Bosch BBH32101 Serie 4 Flexxo
Sugeevne 85
Strømforbrug 80
Støjniveau 85
Design 80
Dagens bedste pris 2.399 kr.
Til butik
#5
Bosch Unlimited Series 6 longstick støvsuger BCS61113
Bosch Unlimited Series 6 BCS61113
Sugeevne 75
Strømforbrug 75
Støjniveau 75
Design 70
Dagens bedste pris 2.499 kr.
Til butik
#19
Bosch Ledningsfri støvsuger BCS71HYG4
Bosch Ledningsfri støvsuger BCS71HYG4
Dagens bedste pris 4.499 kr.
Til butik

Bosch ledningsfri støvsuger

Bosch har i lang tid været frontløber inde for kategorien ledningsfri støvsuger. Bosch har mange forskellige modeller i forskellige prisklasser – alle sammen gode til den alsidige støvsugning i hjemmet. Disse genopladelige støvsugere fra Bosch er tilpasser nogle forskellige behov, og her på siden kan vi hjælpe dig med at finde den rette model.

En ledningsfri støvsuger fra Bosch har været det rigtige valg for mange, og kan muligvis også være det rigtige valg for dig. Bosch stangstøvsugere får rigtige gode anmeldelser af brugerne. Her ser man blandt andet flere af produkter få 5 ud af 5 stjerner og en lang række rosende ord med på vejen.

Der findes også ledningsfri støvsugere fra Bosch som er blevet kåret som bedst i test støvsuger. Dette er deres Bosch ProAnimal BCH6ZOO, som blev kåret som testvinder tilbage i december 2017.

Ledningsfri støvsuger serier fra Bosch

Som sagt, så finder der en lang række forskellige modeller indenfor ledningsfri Bosch støvsugere. Nedenfor kan du læse om de enkelte Bosch ledningsfri serier, samt hvad forskellene er.

Bosch Unlimited serien

Denne ledningsfri støvsuger serie fra Bosch er også den nyeste. Bosch Unlimited støvsuger kører med samme batteri som det øvrige værktøj fra Bosch, som gør at du kan bruge det til samme batteri til din støvsuger som dit elværktøj. Med Power for ALL-systemet, har du én batteripakke, som duer til det hele – det er smart.

Bosch Unlimited har uendelig driftstid, takket være de medfølgende batterier (2 stk.) og en hurtigoplader. På den måde kan det ene batteri altid oplade, mens det andet er i brug. Dette er meget smart tænkt af Bosch, og det er ikke set hos deres konkurrenter – endnu.

Til denne støvsugerserie, har du et produkt der kan rengøre forskellige områder i dit hjem. Om det er parketgulv, tæppe eller klinker af gulvtype, eller om det er borde, møbel eller loft – så kan Bosch Unlimited ledningsfri støvsuger klare det. Også din bil kan rengøres med denne, hvis det skulle være det.

Læs om Bosch Unlimited støvsuger serie her.

Bosch Athlet serien

Bosch Athlet er en yderst populær serien inden for ledningsfri støvsugere. Med Bosch Athlet når du ind til de fjerneste hjørner og den ledningsfri teknologi gør et rigtig godt stykke arbejde, uden brug af stikkontakter. Det som kendetegner Athlet serien, er den utrolige fleksibilitet og lette vægt, som gør det særlig nemt at støvsuge. Den ledningsfri Bosch Athlet kan sættes i en opretstående position – hvor som helst i huset.

En ledningsfri støvsuger som kan støvsuge hele huset. Med et kraftfuldt batteri, har de typisk en særlig lang driftstid på op til hele 75 minutter. Dette gøres muligt ved hjælp takket være Bosch Lithium-teknologi. Din Bosch Athlet ledningsfri støvsuger er klar til brug når som helst, takket være dens korte opladningstid.

Til de fleste modeller i serien medfølger der op til 5 stykker letvægtstilbehør, som gør det ekstremt nemt at støvsuge selv de fjerneste hjørner – sågar ude i bilen. MEd den praktiske skulderrem, aftagelige håndtag og fleksible sugeslage, kan du bevæge dig frit mens du støvsuger – uden at tænke på en dum ledning.

Læs om Bosch Athlet støvsuger serie her.

Bosch Flexxo serien

Med Bosch Flexxo serie får du ikke bare en ledningsfri støvsuger. Du får også en håndstøvsuger oveni købet. Denne 2-i-1 støvsuger er vældig populær, fordi den tilbyder nogle andre muligheder, end en almindelig ledningsfri støvsuger kan. Med en håndstøversuger kan du nemlig nå rundt i alle kroge og hjørner, som du hidtil ikke har kunne nå. Det er i hvert fald slut med krummer i sengen og sand i entreen.

En håndstøvsuger oveni en ledningsfri støvsuger giver dig fleksibiliteten til at ordne stuen let, hurtigt, nemt og effektivt. Hvis du har dyr, så kan du få et specialdesignet mundstykke, der kan tage dyrehårene så let som muligt. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at hente den store støvsuger, hver gang der er hår i sofaen. Med en ledningsfri støvsuger fra Flexxo serien kan du klare det hele i et snuptag.

Læs om Bosch Flexxo støvsuger serie her.

Derfor skal du vælge en ledningsfri støvsuger

Der kan være masser af grunde til, at du skal vælge en ledningsfri støvsuger. Først og fremmest skal du tænke på, at støvsugeren er uden ledning. Det giver dig jo en fantastisk bevægelsesfrihed, som du ikke får med en almindelig støvsuger. Tænk bare på, hvordan du slipper for at rette blikket fra stikkontakt til stikkontakt, mens du kæmper dig igennem hele hytten med din støvsuger.

Ledninger plejer nemlig også var være i vejen. Så sætter de sig fast i hjulene på støvsugeren, eller også gnaver de sig rundt i hjørnerne på vægge og døre. I værste fald har du prøvet at snuble over en ledning, og hvis det sker, mens du støvsuger er det pludselig rigtig irriterende for ikke at tale om direkte farligt. Det må aldrig blive farligt at støvsuge derhjemme.

Med en ledningsfri støvsuger går det pludselig let som en leg. Aldrig før har du haft så meget bevægelsesfrihed med en støvsuger som nu. Det betyder, at du kan nå rundt alle de steder, som før lå uden for den almindelige støvsugers rækkevidde. Du vil sandsynligvis finde det lettere at valse rundt med støvsugeren i huset til dit yndlingsalbum. En ledningsfri støvsuger gør det først og fremmest enklere at støvsuge.

Vær opmærksom på batteriet

Det er klart, at strømmen ikke kommer af sig selv. Batterierne på en ledningsfri støvsuger fra Bosch plejer at holde længe, men du skal huske at sætte den til opladning, ellers risikerer du at løbe tør for strøm midt i det hele. Og det er irriterende, hvis du har en bunke skidt og snavs, du mangler at støvsuge op.

Der er forskel på batteriernes levetid, og du kan få ledningsfri støvsugere fra Bosch, der holder i op over en time. En håndstøvsuger kan typisk ikke holde lige så længe, men den suger også intensivt og har et mindre batteri, den kører på.

[block id=”ledningsfri-stoevsuger”]