Bedste Electrolux støvsugere i test 2018

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Electrolux UltraSilencer støvsugere er populære

En af de mest populære serier fra Electrolux er deres UltraSilencer serie. Kendetegnet ved denne serie er deres ekstremt gode ydeevne og lave støjniveau. Mange modeller fra UltraSilencer serien er testvindere i blandt mange støvsugere.

Hvis du ser på listen overfor så er mange af støvsugerne i toppen fra Electrolux UltraSilencer serie. Vi anbefaler at du klikker dig ind på en af modellerne, og læser mere om hvordan modellen er så god som den er.

Om udvalget af Electrolux støvsugere

Det generelle udvalg hos Electrolux er meget bredt. Electrolux er kendt for deres store udvalg som består af både almindelige støvsugere, som er udstyret med en støvsugerpose, og med støvsugere som ingen har dvs. de er poseløse.

Electrolux er et af de mest populære støvsugermærker i Danmark netop af denne grund, der er noget for enhver smag og ethvert budget. Størstedelen af Electrolux’ støvsugere scorer gode karakterer i diverse tests, og Electrolux selv har udtalt at de har store ambitioner på markedet for støvsugere.

Hos Støvsugertest.dk er vi meget positive indstillet over støvsugerne fra Electrolux. Stort set alle deres modeller leverer en rigtig god ydeevne, ikke mindst prisen taget i betragtning. Flere af deres modeller er da også placeret på vores liste, og de bedste støvsugere overhovedet, hvis vi ser på alle mærker. Denne liste kan du se på vores forside.