Bedste robotstøvsugere til hundehår

Støvsugerens rangering er baseret på dens funktioner, design,
pris samt eksterne tests og brugertests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

Lydniveau

0

Vægt

0

Ladetid

0
#1
iRobot robotstøvsuger - Roomba i7150
iRobot Roomba i7150
Dagens bedste pris 2.749 kr
Til butik
#2
Vorwerk robotstøvsuger - Kobold VR300PRO
Vorwerk Kobold VR300PRO
Dagens bedste pris 8.620 kr
Til butik
#3
Vorwerk robotstøvsuger - VR300
Vorwerk robotstøvsuger – VR300
Dagens bedste pris 7.495 kr
Til butik

Læs mere om robotstøvsugere til dyrehår og hundehår

Har du dyr i hjemmet? Har du mange dyrehår liggende, som du er træt at at skulle støvsuge op hele tiden? Så er en robotstøvsuger til dyrehår det helt rette valg for dig.

En robotstøvsuger til dyrehår, herunder kattehår og dyrehår, kan køre hver dag og sikre at antallet af hår bliver reduceret til et minimum. Læs om de bedste robotstøvsuger til dyrehår ovenfor.

Køb en robotstøvsuger til hundehår

Er du træt af at bo i et hjem, der er dækket af hår? Uanset om du bor sammen med en hund, en kat eller et andet kæledyr, kan de mange hår til tider føles som en tabt kamp.

En del af problemet er, at mange støvsugere kæmper for at få pels ud af tæpper og polstring. Nogle støvsugere er bedre til at samle håret i en hårkugle, end at rent faktisk støve det op i støvsugeren. Mange støvsugere har også lav kvalitetsfiltre. Dette kan føre til, at flere allergener flyder rundt i dit hjem sammen med en generel følelse af urenlighed.

Heldigvis er der en række almindelige støvsugere til hundehår designet med kraft og funktionalitet til at samle dyrehår, hvilket giver dit hjem en  renere følelse og reducerer samtidig allergifremkaldende partikler. Hvis du eller nogen andre i dit hjem lider af allergier, kan det gøre forskel på nysen, løbende næse og andre reaktioner.

Hvis du har kæledyr i hjemmet, er du garanteret klar over hvor meget de kan svine. Kæledyr, især de meget behårede af slagsen, kan efterlad hår alverdens steder hvor de bevæger sig. Har du hund eller kat, så kan en robotstøvsuger være det helt rigtige valg for dig.

En robotstøvsuger til dyrehår har den kæmpe fordel, at den kan køre ustoppeligt. Hvis du ved hvor din hund opholder sig meget, så kunne man passende programmere sin nye robotstøvsugere til at støvsuge det pågældende rum i en bestemt tidsperiode.

Der findes mange robotstøvsugere til hundehår, men det er bestemt ikke alle modellerne som er gode. På denne side har vi samlet de bedste robotstøvsugere til hundehår, som du garanteret vil blive glad for på den lange bane. Er du interesseret i robotstøvsugere, så se de bedste robotstøvsugere i test her.

Robotstøvsuger til dyrehår – vær opmærksom på dette:

Der findes som sagt mange forskellige modeller af robotstøvsugere – nogle bedre end andre. I dette afsnit kan du blive klogere på hvad der danner grundlag for en god robotstøvsuger til hundehår. Det hører til sjældenhederne at producenterne mærker deres model “Robotstøvsuger til hundehår”, så det er typisk nogle andre områder man skal holde øje med.

Sugeevne

Det absolut vigtigste punkt, for at afgøre om robotstøvsugeren er god til hundehår og dyrehår generelt, er sugeevnen. Har robotstøvsugeren en god sugeevne, til at fange hår fra gulvtæpper osv., så er det et godt valg hvis du søger en hundehår robotstøvsuger. Hvis robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne eller en turbofunktion, er det typisk et udtryk for at det er en god robotstøvsuger til gulvtæppe og dyrehår.

Form og børstehoved

Udover sugeevnen, er det vigtigt at vurderer om robotstøvsugeren er god til at komme rundt i hjørnerne. Dyrehår har nemlig en tendens til at samle sig i hjørnerne efter tid.At din selvkørende støvsuger kan komme helt ud i hjørnerne er derfor temmeligt vigtigt. Her kan man eksempelvis kigge på robotstøvsugeren udformning (er den rund eller firkantet) samt hvilken børstehoved har støvsugeren. Der er nemlig stor forskel på om børsten sidder i siden af robotstøvsugeren, eller om den er placeret foran robotten. Om det er det ene eller det andet, kan betyde forskellen på om det er en god robotstøvsuger til hundehår eller ej.

Lydniveau

Det kan være væsentlig at kigge på om det er en støjsvag robotstøvsuger eller ej. Hvis der skal være større sandsynlighed for at dine kæledyr kan omgås robotstøvsugeren, kan lydniveauet spille en væsentlig faktor. Eftersom en robotstøvsuger skal være i det samme rum som dyret, så kunne det være godt hvis de kunne omgås samtidig. Hvad kan gøre lydniveauet hos en robotstøvsuger til dyrehår ekstra relevant, er at dyrene har en bedre hørelse end mennesker. Synes du at støvsugning larmer meget, så prøv at forestil dig hvordan en hund eller kat har det ved støvsugning. Det er heldigvis ikke farligt for hverken hunde eller katte, men de skal typisk vende sig til lyden. Her skal det nævnes at hunde er dem som typisk vender sig hurtigst til at være sammen med en robotstøvsuger.

Kortlægning

Dette kan være relevant i hvis der er specielle rum som du ikke ønsker din robotstøvsuger til hundehår bevæger sig ind i. Nogle af de mest moderne robotstøvsugere har funktioner, hvor du ved hjælp af mobilen, kan fortælle hvor robotstøvsugere skal støvsuge og hvor den ikke skal. Ønsker du eksempelvis kun at din robotstøvsuger bevæger sig i stuen og gangen, så kan du blot “spærre” de andre rum. Det er rigtig smart.

Hvad kan en robotstøvsuger til hundehår?

Der er naturligvis en forskel på hvert enkelt robotstøvsuger og hvad den kan. Fælles for dem alle er, at du ikke skal tænke på støvsugningen, da robotten kan klare arbejdet for dig. Det eneste du skal koncentrer dig om, er hvor og hvornår robotstøvsugeren skal være i gang. Det forholder sig sådan, at en robotstøvsuger til hundehår kan køre lige præcis når det passer dig – og så gør det arbejdet færdigt. Mange af de moderne robotstøvsugere registrerer selv hvornår de er ved at løbe tør for batteri, og kører selv tilbage til ladestationen. De fleste robotstøvsugere husker endda hvor de stoppede, og vender tilbage for at få støvsuget det snavs og de dyrehår op, som den ikke nåede sidst.

En robotstøvsuger til hundehår kan sikre at der holdes en minimalt niveau af hundehår og andet snavs på gulvet. Ved at robotstøvsugeren i princippet kan kører hver eneste dag, er det kun ens forfængelighed som sætter grænsen. Ønsker du et konstant rent gulv uden snavs og dyrehår, så sætter du den blot til at kører mens du ikke er hjemme. Så ved du, at hver gang du kommer hjem, så er der dejlig rent og frit for dyrehår.

Dette er også særlig relevant hvis man er støvallergiker. Så kan en robotstøvsuger være med til at holde niveauet minimalt, og dermed øge dine chancer for ikke at blive ramt af et allergisk anfald. Dermed kan det roligt siges, at der er nogle store og ret klare fordele, ved at tilegne sig en robotstøvsuger til hundehår. Er du fortaler for robotter, så kan du med fordel også lette arbejdsbyrden i haven, ved at bruge en robotplæneklipper.

[block id=”robotstoevsuger”]