Bedste Electrolux håndstøvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Mærke

Energiklasse

#1
Electrolux håndstøvsuger - Rapido ZB6114BO
Electrolux Rapido ZB6114BO
Dagens bedste pris 799 kr
Til butik

Skal jeg købe en Electrolux håndstøvsuger?

Håndstøvsugere kan bruges til mange ting og bliver derfor mere og mere populære disse dage. Electrolux håndstøvsuger er klart en af favoritterne, og her kan du læse mere om hvorfor. En håndstøvsuger fra Electrolux er genopladelig og ledningsfri. Af den årsag er de altid klar til brug, uanset opgave. Du kan med fordel støvsuge spisebordet eller bruge den som en askestøvsuger foran pejsen. En Electrolux støvsuger giver dig en effektiv rengøring, kombineret med et fremragende design og et lavt støjniveau.

Hvad får du med en håndstøvsuger fra Electrolux?

Et effektivt batteri

Med en Electrolux håndstøvsuger får du en af de bedste håndstøvsugere på markedet. Med det indbyggede højtydende Lithium batteri, kan de fleste håndholdte Electrolux støvsugere holde i op til 25-30 minutter ved den laveste hastighed.

Et godt filter

Indbygget i de fleste Electrolux håndstøvsugere finder du dobbelt filtrering. Det betyder at der er både et indre og ydre filter, som giver en bedre filtrering af støvet. På den måde holder håndstøvsugeren bedre på alt det snavs og støv som bliver opsamlet.

Det filter som er sat i de fleste håndholdte Electrolux støvsugere er med et vaskbart filter. Det betyder at du med ro i maven kan vaske filter, hvilket forlænger levetiden, og er bedre for både din pengepung og miljøet.

Ergonomisk design

En håndstøvsuger fra Electrolux laves i et ergonomisk design. Det betyder bl.a. at du har et soft-håndtag, der giver et nemt og komfortabelt design. Derudover har du et brugervenligt design, som sikre en suveræn håndtering og den bedst mulige brugeroplevelse.

Som et ekstra plus, har du et unikt og patenteret hjul på undersiden, som gør brugervenligheden helt unik. Ved at placere det på undersiden, kan du let og elegant rulle håndstøvsugeren frem og tilbage – helt uden besvær.

Opladning

Selvom en håndstøvsuger ikke er den hurtigste til at oplade, så er der en række smarte features forbundet med en Electrolux håndstøvsuger. På håndstøvsugerne har du eksempelvis en LED-opladningsindikator på fronten, som er med til at fortælle dig når batteriet er ved at løbe tørt. Til modellerne medfølger også en smart ladestation, som du nemt og enkelt kan sætte støvsugeren i eller tage den op. Ved brug af ladestationen sikre du også, at din Electrolux håndstøvsuger altid er klar til brug.

Electrolux Rapido håndstøvsuger

Rapido. Det hedder den Electrolux håndstøvsuger-serie, som de har produceret. Electrolux Rapido er en af de mest populære håndstøvsuger modelserier, som du finder på markedet. Electrolux Rapido ledningsfri håndstøvsuger kan klare det meste. De findes i en række forskellige modeller, som har hvert deres formål.

Du kan eksempelvis finde en Electrolux Rapido Wet&Dry, som er lavet til at kunne klare støvsugning af våde emner. Det vil sige at den eksempelvis kan bruges på toilettet eller andre steder hvor der er vådt.

Den primære forskel mellem de enkelte Electrolux Rapido modeller, er det inkluderede batteri, samt filtreringssystemet.

På en række af Electrolux Rapido håndstøvsugerene, har du en køretid mellem 8-10 minutter og en opladningstid på mellem 12-16 timer. På den lidt dyrere model kan du køre helt op til 13-25 minutter alt afhængig af den anvende sugestyrke, og så skal den kun oplade i 4 timer til fuld.

Derfor skal du købe en håndstøvsuger fra Electrolux

Electrolux er en af de stærkeste støvsugerbrands på markedet. Derfor har du også lanceret en håndstøvsuger, som er en af de bedste og billigste på markedet. Hvis du ikke allerede kender til håndstøvsugere, så får du her en lille guide til, hvad du kan bruge den til.

En håndstøvsuger tilbage nogle lidt andre muligheder, end en almindelig støvsuger gør. Pludselig er det nemt at komme rundt i afkroge og hjørner, hvor din almindelige støvsuger kommer til kort, og du har nu mulighed for at gøre sofaen mere ren end nogensinde. Din arbejdsradius er i princippet ubegrænset, fordi du ikke har en ledning at skulle tage hensyn til.

Håndstøvsugeren er bare lettere lige at tage ved hånden, når du har brug for det, frem for at du skal have den store støvsuger slæbt ud af skabet, hver gang du finder en nullermand eller en lille bunke krummer, som bare venter på at blive støvsuget op. Når en almindelig støvsuger er så stor og kluntet, at det kan give skrammer til det halve af huset, så kan det være en fordel med en lille og let håndsuger, der klarer støvet med et snuptag.

Få bugt med krummer og støv

Sugeevnen på en håndstøvsuger er ikke så stor som en almindelig støvsuger, den kører også på batteri, til gengæld er fleksibiliteten og brugervenligheden meget større. Drejer det sig kun om støv og krummer, så behøver den faktisk heller ikke suge så kraftigt.
Og hvis du elsker at sidde i sofaen og spise chips og kiks, så er håndstøvsugeren lige noget for dig. For der kommer krummer over det hele: I sofaen, på bordet, på gulvet og endda på din trøje, hvis du ikke passer på. Med en håndstøvsuger lige ved hånden får du bugt med krummerne så let som ingenting.

Sandet har ikke en chance

Hvis du ejer eller lejer et sommerhus tæt ved vandet, så vil der uundgåeligt kommer sand med ind i hele hytten. Her skal I tage det i opløbet, så der ikke kommer sand længere end entreen. Sand kommer alle vegne, og hvis I ikke passer på, så ender det ikke bare i sofaen, men også i sengen. En håndstøvsuger kan tage det lige med det samme.

Så snupper al sand på støvler og sko, strømper og sokker og endda mellem de bare tæer. På den måde er det her til og ikke længere for sandet, og du kan holde resten af hjemme sandfrit, så længe I er der. Hvis der er pejs eller brændeovn, må I IKKE bruge håndstøvsugeren på aske eller lignende. Det skal der en specialstøvsuger til.

Tømmes nemt og effektivt

I modsætning til en almindelig støvsuger, der samler det hele i en pose, der skal tømmes hvert halve år, kan du med en håndstøvsuger tømme bakken efter hvert brug. Det betyder, at du undgår for meget gammelt støv, der flyver rundt. Du kan nemlig tømmen bakken med støv op i skraldespanden lige med det samme.

Det gør det også nemt, hvis du er kommet til at støvsuge noget op ved et uheld. Så kan du let fiske Legoklodsen eller vielsesringen ud, uden at der er noget, der har taget skade. For uheld sker, og der er ikke noget værre end en gammel støvsugerpose, som du skal grave ned i for at finde, det du kom til at støvsuge op.

Hold rent hele ugen

Hvis du gerne vil holde rent i løbet af hele ugen, så er det ikke nok, at du tager hovedrengøringen hver torsdag eftermiddag. Du kan nemlig med en håndstøvsuger tage det hele, når der er behov for det. Jo mere du støvsuger, jo mere støvfrit er der også, og det er godt, hvis du lider af støvallergi eller lignende. Så slipper du for at nyse halvdelen af ugen væk, før det er torsdag eftermiddag igen. Jo bedre du holder det rent i løbet af ugen, jo bedre klarer du dig igennem ugen uden at nyse.

Lad op, når du ikke bruger den

Det eneste, du skal være opmærksom på med en håndstøvsuger, er batteriet. Der er nemlig ikke uendeligt med strøm på sådan en, og selv en fra Electrolux løber tør på et tidspunkt. Faktisk allerede efter 10 minutter. Det lyder måske ikke af meget, men du skal tænke på, at du i gennemsnit vil bruge den i cirka et par minutter ad gangen.

Det, du skal sørge for med en håndstøvsuger, er stille den til opladning, når du ikke bruger den længere. Lad den op hen over natten, så kan du være sikker på, den altid er fuldt opladet, når du har behov for det. Når du ikke bruger den, skal den lade op til næste gang. Hold den i øvrigt kun klar til møbler som sofaer, borde, stole, puder og senge, og overlad så gulvet til en almindelig støvsuger, der ikke kører på batteri.

Hvad med en 2-i-1 støvsuger fra Electrolux?

Husk, at du faktisk kan få 2 støvsugere i 1 med Electrolux. Du kan få en håndstøvsuger, der kan knyttes til en ledningsfri støvsuger og på den måde få en 2-i-1 støvsuger klar til brug. Der er rigtig mange, der producerer sådan en støvsuger, og Electrolux er en af de førende på markedet.

Med en Electrolux 2-i-1 støvsuger kan du tage gulvet rundt om sofaen eller sengen, mens du senere tager puder og lagner med håndstøvsugeren. Det er en 2-i-1 løsning, der er praktisk alle vegne. Bare husk at sætte den i opladeren efter brug, så du ikke løber tør for strøm midt i en støvsugning. Det ville være rigtig surt.

[block id=”haandstoevsuger”]