Bedste Nilfisk støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


Genrelt om støvsugere fra Nilsk

Blandt alle de forskellige Nilfisk støvsugere finder du mange forskellige modeller.

Den almindelige støvsuger: Den almindelige støvsuger er et populært valg og det smarte ved den almindelige støvsuger af mærket Nilfisk er størrelse og effekten. Nilfisk er kendt for at lave små og smarte støvsugere uden at de går på kompromis med effektivitet.

Alle de almindelige støvsugere er nemlig utrolig effektive hvad angår sugekraft. Du kan altså roligt regne med at få en effektiv støvsuger selvom den er lille.

2 i 1 støvsuger: Med en 2 i 1 støvsuger kan nemt klare hele huset på en gang. Du er ikke begrænset af en irriterende ledning og desuden kører støvsugeren langt på en fuld opladning.

Derudover kan du nemt klikke den håndholdte støvsuger af og klare vindueskarme og andre vanskelige steder. Denne ledningsfrie støvsuger kommer med en ladestation som ikke fylder alverden og kan uden problemer placeres hvor end du ønsker.

Den håndholdte støvsuger: En håndholdt støvsuger er utrolig smart og kan nemt tages frem og klare lidt krummer på bordet eller hvis du tager lidt havregryn i køkkenet. Det kræver ikke særlig meget at finde denne smarte lille støvsuger frem og den er selvfølgelig poseløs. Du sparer udgiften på dyre støvsugerposer og så kan de støvsuge tilpas nok tid på en enkelt opladning.

Nilfisk Støvsuger – førstevalget hos den professionelle

Nilfisk har været i branchen i mange år og har været et af de foretrukne valg i den professionelle branche. Den første Nilfisk støvsuger kom til verden tilbage i 1910.

Det var samtidig den første elektriske støvsuger i hele verden. Siden da har Nilfisk været specialister i at producere støvsugere og har dermed været synonym med støvsugere for mange generationer af de danske forbrugere.

Hvad får jeg når jeg køber en Nilfisk støvsuger?

Nilfisk støvsugere fås i forskellige prisklassen og hvor der er fokus på forskellige områder. Størstedelen af de effektive Nilfisk støvsugere har enormt lave energiforbrug, samtidig med at de har gode filtre.

Dette er blandt andet nogle af de krav en moderne forbruger kræver, og det lever Nillfisk altså op til. Med et lavt energiniveau og et af markedets bedste HEPA filtre, er her tale om nogle gode støvsugere til den normale husstand i Danmark.