Bedste Nilfisk støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


Genrelt om støvsugere fra Nilfisk

Blandt alle de forskellige Nilfisk støvsugere finder du mange forskellige modeller.

Den almindelige støvsuger: Den almindelige støvsuger er et populært valg og det smarte ved den almindelige støvsuger af mærket Nilfisk er størrelse og effekten. Nilfisk er kendt for at lave små og smarte støvsugere uden at de går på kompromis med effektivitet.

Alle de almindelige støvsugere er nemlig utrolig effektive hvad angår sugekraft. Du kan altså roligt regne med at få en effektiv støvsuger selvom den er lille.

2 i 1 støvsuger: Med en 2 i 1 støvsuger kan nemt klare hele huset på en gang. Du er ikke begrænset af en irriterende ledning og desuden kører støvsugeren langt på en fuld opladning.

Derudover kan du nemt klikke den håndholdte støvsuger af og klare vindueskarme og andre vanskelige steder. Denne ledningsfrie støvsuger kommer med en ladestation som ikke fylder alverden og kan uden problemer placeres hvor end du ønsker.

Den håndholdte støvsuger: En håndholdt støvsuger er utrolig smart og kan nemt tages frem og klare lidt krummer på bordet eller hvis du tager lidt havregryn i køkkenet. Det kræver ikke særlig meget at finde denne smarte lille støvsuger frem og den er selvfølgelig poseløs. Du sparer udgiften på dyre støvsugerposer og så kan de støvsuge tilpas nok tid på en enkelt opladning.

Nilfisk Støvsuger – førstevalget hos den professionelle

Nilfisk har været i branchen i mange år og har været et af de foretrukne valg i den professionelle branche. Den første Nilfisk støvsuger kom til verden tilbage i 1910.

Det var samtidig den første elektriske støvsuger i hele verden. Siden da har Nilfisk været specialister i at producere støvsugere og har dermed været synonym med støvsugere for mange generationer af de danske forbrugere.

Hvad får jeg når jeg køber en Nilfisk støvsuger?

Nilfisk støvsugere fås i forskellige prisklassen og hvor der er fokus på forskellige områder. Størstedelen af de effektive Nilfisk støvsugere har enormt lave energiforbrug, samtidig med at de har gode filtre.

Dette er blandt andet nogle af de krav en moderne forbruger kræver, og det lever Nillfisk altså op til. Med et lavt energiniveau og et af markedets bedste HEPA filtre, er her tale om nogle gode støvsugere til den normale husstand i Danmark.

Hvem er Nilfisk?

Nilfisk er en af de få virksomheder, som har specialiseret sig i støvsugere og siden udvidet den vej. Derfor er de også støvsugerens grand old man, og bedre endnu er de endda fra Danmark. De står for kvalitet og ikke mindst brugervenlighed. De har været en del af de danske hjem i over 100 år, og så har de også gjort sig godt inden for industristøvsugning.

Dette fokus på støvsugeren gør Nilfisk til et af de stærkeste brands på markedet, når det kommer til støvsugning. Det er nemlig deres hovedbeskæftigelse. Derfor ved du også, at du får en støvsuger i topkvalitet uden for meget hurlumhej. Du får altså en ergonomisk støvsuger med god, solid sugeevne, inspireret af et industrielt og effektivt design.

Er en Nilfisk støvsuger allergivenlig?

En støvsugers allergivenlighed afhænger utrolig meget af filteret. Og de fleste støvsugere fra Nilfisk er udstyret med et HEPA-filter, der tager over 99 % af alle partikler i luften. Det gør Nilfisk-støvsugeren til et oplagt valg for allergikeren. Det er ofte sådan, at luften, der kommer ud af en Nilfisk, er renere end luften udenfor. På den måde renser du faktisk luften, hver gang du tænder for en Nilfisk støvsuger. Det er jo rigtig smart.

Når du skal vælge en allergivenlig støvsuger, skal du først og fremmest sørge for, at sugeevnen er i top. Og det er den hos en Nilfisk. Et godt filter vil dernæst sørge for at holde på partiklerne, så de ikke støver rundt i luften, når du støvsuger. Et HEPA-filter kan eksempelvis holdes på alle partikler større en 0,3 µm (mikrometer) tilbage. Det er praktisk taget ikke meget, der er mindre end det.

Nilfisk støvsugere op gennem tiderne

Den første støvsuger fra Nilfisk kom på markedet i 1910 og vejede over 17 kilo. Det var en ordentlig krabat, men den blev hurtigt populær i de danske hjem. Faktisk blev den så populær, at de valgte at fokusere udelukkende på udviklingen og salget af støvsugere, så de i 1920 kunne lancere modellen M20, der for alvor fik Nilfisken, som den hed, ud i de danske hjem.

Nilfisk var i en årrække også kendt fra andre produkter, og de stod blandt andet for produktionen af den klassisk danske motorcykel Nimbus indtil 60’erne. Det var alligevel stadig støvsugere, som var Nilfisks varemærke og i 1954 rundede de 1 million solgte støvsugere på det europæiske marked. Siden da udvidede de til Amerika, hvor de skulle udvidede produktionen helt op til 1990’erne.

Efter 11. september 2001 oplevede Nilfisk stor fremgang i USA, fordi den amerikanske regering spurgte Nilfisk, om de ville stå for industristøvsugere til at suge alle materialer med asbest fra de ruinerede bygninger. Nilfisk var på daværende tidspunkt i knæ, og ordren blev den, der reddede Nilfisks fremgang i USA.

På grund af Nilfisk erfaring fra industristøvsugningsområdet, var det også dem, der blev spurgt, om de kunne producere noget til at spore miltbrandsbakterier i breve umiddelbart efter terrorangrebet. De mange år inden for produktionen af industristøvsugere og bakterietætte støvsugere, gjorde forskellen for Nilfisk, der fik en stor ordre efterfølgende på en tragisk baggrund.

I dag er Nilfisk en virksomhed i milliardklassen, der dækker over 45 lande og tusindvis af ansatte. De beskæftiger sig primært med industriel rengøring lige fra højtryksrensere til tæpperensermaskiner. De har dog ikke helt sluppet hjemmet endnu, og du kan selvfølgelig købe en Nilfisk støvsuger, der gør hjemmet skinnende rent og renser luften imens.