Bedste Electrolux håndstøvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


Skal jeg købe en Electrolux håndstøvsuger?

Håndstøvsugere kan bruges til mange ting og bliver derfor mere og mere populære disse dage. Electrolux håndstøvsuger er klart en af favoritterne, og her kan du læse mere om hvorfor. En håndstøvsuger fra Electrolux er genopladelig og ledningsfri. Af den årsag er de altid klar til brug, uanset opgave. Du kan med fordel støvsuge spisebordet eller bruge den som en askestøvsuger foran pejsen. En Electrolux støvsuger giver dig en effektiv rengøring, kombineret med et fremragende design og et lavt støjniveau.

Hvad får du med en håndstøvsuger fra Electrolux?

Et effektivt batteri

Med en Electrolux håndstøvsuger får du en af de bedste håndstøvsugere på markedet. Med det indbyggede højtydende Lithium batteri, kan de fleste håndholdte Electrolux støvsugere holde i op til 25-30 minutter ved den laveste hastighed.

Et godt filter

Indbygget i de fleste Electrolux håndstøvsugere finder du dobbelt filtrering. Det betyder at der er både et indre og ydre filter, som giver en bedre filtrering af støvet. På den måde holder håndstøvsugeren bedre på alt det snavs og støv som bliver opsamlet.

Det filter som er sat i de fleste håndholdte Electrolux støvsugere er med et vaskbart filter. Det betyder at du med ro i maven kan vaske filter, hvilket forlænger levetiden, og er bedre for både din pengepung og miljøet.

Ergonomisk design

En håndstøvsuger fra Electrolux laves i et ergonomisk design. Det betyder bl.a. at du har et soft-håndtag, der giver et nemt og komfortabelt design. Derudover har du et brugervenligt design, som sikre en suveræn håndtering og den bedst mulige brugeroplevelse.

Som et ekstra plus, har du et unikt og patenteret hjul på undersiden, som gør brugervenligheden helt unik. Ved at placere det på undersiden, kan du let og elegant rulle håndstøvsugeren frem og tilbage – helt uden besvær.

Opladning

Selvom en håndstøvsuger ikke er den hurtigste til at oplade, så er der en række smarte features forbundet med en Electrolux håndstøvsuger. På håndstøvsugerne har du eksempelvis en LED-opladningsindikator på fronten, som er med til at fortælle dig når batteriet er ved at løbe tørt. Til modellerne medfølger også en smart ladestation, som du nemt og enkelt kan sætte støvsugeren i eller tage den op. Ved brug af ladestationen sikre du også, at din Electrolux håndstøvsuger altid er klar til brug.

Electrolux Rapido håndstøvsuger

Rapido. Det hedder den Electrolux håndstøvsuger-serie, som de har produceret. Electrolux Rapido er en af de mest populære håndstøvsuger modelserier, som du finder på markedet. Electrolux Rapido ledningsfri håndstøvsuger kan klare det meste. De findes i en række forskellige modeller, som har hvert deres formål.

Du kan eksempelvis finde en Electrolux Rapido Wet&Dry, som er lavet til at kunne klare støvsugning af våde emner. Det vil sige at den eksempelvis kan bruges på toilettet eller andre steder hvor der er vådt.

Den primære forskel mellem de enkelte Electrolux Rapido modeller, er det inkluderede batteri, samt filtreringssystemet.

På en række af Electrolux Rapido håndstøvsugerene, har du en køretid mellem 8-10 minutter og en opladningstid på mellem 12-16 timer. På den lidt dyrere model kan du køre helt op til 13-25 minutter alt afhængig af den anvende sugestyrke, og så skal den kun oplade i 4 timer til fuld.