Bedste poseløse støvsugere i test 2018

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
9.1
Testvinder
Bosch
BGS5335
Klik
9.0 Dirt Devil
REBEL54HFC
Klik
9.0 Hoover
RC81RC25
Klik
8.8 Samsung
VC07F70HNQR
Klik
8.8 Electrolux
ZUFPARKETT
Klik
8.6 Electrolux
UltraFlex
Klik
8.1 Dyson
Multifloor Pro
Klik
7.9 Dyson
Musclehead
Klik
7.7 Electrolux
ZUCANIMAL
Klik

Er poseløse støvsugere bedre end de normale?

En poseløs støvsuger er bestemt ikke bedre end en normal støvsuger. Den har blot nogle andre funktioner, og disse skal du gøre op med dig selv, hvorvidt de er vigtige eller ej.

Det er forskellige fra producent til producent, hvor god den poseløse støvsuger er. Vores erfaring er, at en producent som altid har produceret traditionelle støvsuger, næppe går ind og dominerer markedet for poseløse støvsuger.

Det er nemlig sådan, at selve støvsugeren, er ekstremt anderledes bygget op, hvis den ingen pose har i sig. Derfor kan man ikke bare lige som producent, lave en god poseløs støvsuger, hvis man har været vant til at producere normale støvsugere i over 30 år

Det kræver mange års research and development for producenterne, at lave en god poseløs støvsuger. Vi anbefaler derfor, at du køber en poseløs støvsuger, som er lavet af et firma, som har produceret disse i mange år.

Husk at du altid kan se en samlet oversigt over alle de bedste støvsugere på vores forside. Her vil du hurtigt on nemt få et overblik over alle modeller.

Hvad er fordelene ved en poseløs model?

Der er mange fordele ved en poseløs støvsuger, og netop af en af disse grunde, vælger mange folk at investere i sådan en model. En af de største og vigtigste fordele ved den poseløse støvsuger, er at den ingen støvsugerpose har. Dette betyder at du aldrig mere, skal bruge penge på nye støvsugerposer.

En anden fordel er at den beholder, som støvet bliver samlet i, er ekstremt nem at tømme. Den kan klikkes af på 2 sekunder, og herefter kan den tømmes i skraldespanden. Til dem som har prøvet at skifte en støvsugerpose, ved at det kan være en omstændig opgave, som på samme tid godt kan svine meget.