Bedste Miele støvsugere i test

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Hvad er Miele gode til?

Miele har siden starten af 1900-tallet lavet husholdingsprodukter med fokus på kvalitet. De har i al den tid tilbudt sine kunder produtler, der sætter standarden for holdbarhed, ydelse, betjeningskomfort, design, energieffektivitet og service. Dette udtrykkes også gennem vores motto “Immer besser”, som grundlæggerne Carl Miele og Reinhard Zinkann skrev på deres aller første maskiner, og som stadig præger alle Miele produkter den dag i dag.

Virksomheden koncentrerer sig om mærket Miele og dets position i markedets bedste klasse. Ifølge Miele står de for langsigtede overvejelser og handlinger, værdier og mål med kontinuitet, samarbejdsbaseret adfærd over for kunder og leverandører.

Hvilke krav har du til din Miele støvsuger?

Miele har mange forskellige støvsuger serier, som hver i sær tjener et bestemt formål i den daglige husholdning. De leverer støvsugere i de fleste prisklasser, alt efter hvilke funktioner der ønskes af støvsugeren. En af de absolut vigtigste grundsten i produktionen af Miele’s støvsugere er deres høje kvalitet samt deres lange levetid. Det er et fælles træk for alle deres modeller, som ellers adskiller sig på sugeevne, energiniveau, støjniveau, udstyr og design.

En af deres mest populære modelserier er Complete C3, som har en særlig kraftig ydeevne. Dette er en robust serier, som kan suge alt op fra gulvet og har op til 12 meters arbejdsradius. Den har en støvsugerpose volume på 4,5 liter, der holder driftsomkostningerne nede. Skal du have en Miele støvsuger, så kan deres Miele Complete c3 serie være et yderst fornuftigt valg.

Miele støvsugere – holdbarhed længe leve!

Miele støvsugere kan nemt holdt et helt årti, hvis man blot er en anelse påpasselig med støvsugeren. Miele prioriterer høj kvalitet. Fra koncept til færdig støvsuger. Miele’s støvsugere udvikles og fremstilles udelukkende på egne fabrikker. I slutningen af produktionsprocessen funktionstestes hver eneste støvsuger grundigt. Ikke mindst med denne omhu opnår vi hos Miele fremragende kvalitet og lang levetid for vores produkter. Alle elementer i støvsugeren er designet til at holde længe og til at blive flittigt brugt til at bekæmpe støv i huset/lejligheden.