Bedste støvsugere til hundehår i test 2018

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests. Alle modeller har et medfølgende turbo-mundstykke, som gør den effektiv til hundehår.

Score Model Butik
9.3 Electrolux
UltraOne EUO9GREEN
Klik
9.1 Bosch
BGS5335
Klik
Hoover Reactiv RC81RC25 9.0 Hoover
RC81RC25
Klik
9.0 Miele
C3 Cat&Dog
Klik
8.8 Bosch
BSGL5333
Klik
8.2 Bosch
BGL45ZOO1
Klik
7.7 Electrolux
ZUCANIMAL+
Klik

Hundehår og støvsugning

Du har måske oplevet at dit hjem er fyldt med hundehår og dem ønsker du selvfølgelig at fjerne. Du tager støvsugeren frem og går i gang, men hårene vil bare ikke forsvinde. De små hundehår kan nemlig være utrolig svære at få væk, især fra tæpper, sofaer og stole som er lavet i et mikrofiber stof. Hundehår og også andre dyrehår, har det med at samle sig inde under de små fibertråde.

Hvorfor en støvsuger til hundehår?

Der er mange af producenterne der laver støvsugere, som er specielt egnet til at opsuge hundehår. Da især mange katte- og hunderacer har tendens til at fælde, så ved producenterne også, at mange mennesker har behov for specifikt at kunne suge hårene væk igen.

En støvsuger som er særligt god til at opsuge hår, kan være lavet på flere forskellige måder. Den kan eksempelvis have et turbo-mundstykke, som er velegnet til at suge hårene op, eller den kan have en turbo-sug funktion, som går at den suger ekstra meget når denne aktiveres.

Hvad kendetegner en god støvsuger til dyrehår?

Som udgangspunkt kan de fleste støvsuger suge dyrehår op fra gulvet, men nogle er bare bedre end andre. Vi har samlet de absolut bedste støvsugere til dyrehår her på siden. Grunden til at disse støvsugere er bedst egnet, er deres høje sugeevne, samt deres medfølgende turbomundstykke, der er ekstra effektivt til at opsamle hår fra gulvet. Hvis man støvsuger hår op fra gulvet med en støvsuger som ikke er så effektiv, ses det oftest at hårene sidder fast på mundstykket og dermed gør støvsugere endnu mindre effektiv i sin sugeevne.

Mangler du en effektiv støvsuger til kattehår eller en støvsuger til hundehår, så er alle modellerne i tabellen ovenfor et sikkert valg, som gør det mere rent og sørger for mindre hår i dit hjem.