Bedste Hoover støvsugere i test

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
Hoover Reactiv RC81RC25 9.0 RC81RC25 Klik
Hoover AT70AT65 8.6 AT70AT65 Klik

Er en Hoover støvsuger pengene værd?

Når du skal gøre rent der hjemme er det vigtigt, at man har sig en ordentlig støvsuger. Kvalitetsmæssigt kan der være en meget stor forskel på støvsugere, og det produkt du vælger skal naturligvis være i en fornuftig kvalitet.

En af de mange fordele ved at vælge en Hoover støvsuger fremfor en af de mange andre modeller som du vil kunne finde på markedet er, at de er særdeles effektive og i en super god kvalitet. Det er derfor helt klart et produkt, som er værd at overveje, hvis du skal have fat i en ny støvsuger.

Dette er dog ikke den eneste støvsugermærke som laver støvsugere af høj kvalitet – en Miele støvsuger er et andet eksempel på dette.

Hoover er ikke så populær i Danmark

Hoover har aldrig fået hul på markedet, som de kendte mærker som Electrolux og Bosch/Siemens har siddet tungt på i mange år. Dette ændre dog ikke på den kendsgerning at Hoover laver glimrende støvsugere, der kan konkurrere med de helt store mærker. Du kan med fordel klikke dig ind på de enkelte støvsugere og læse mere mere om dens specifikationer og funktioner.