Bedste Dyson Støvsugere i Test

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
Dyson Big Ball Multifloor Pro 8.1 Multifloor Pro Klik
Dyson Cinetic Big Ball Musclehead 7.7 Musclehead Klik
Dyson DC37C Parquet 7.6 DC37C Klik
7.5 V6 Digital slim
Klik
7.2 DC33c Klik

Dyson støvsugere – Den originale poseløse støvsuger

Dyson støvsugeren er den oprindelige poseløse støvsuger, der har været sat i produktion siden 1983 i England. Støvsugerne er kendt for flere ting. Blandt andet er det den eneste støvsuger i verden, der ikke har noget filter overhovedet – samtidig med at den har en enestående teknologi, der kan suge selv de allermindste partikler op fra gulvet.

Tilbage i 1978 fik en ingeniør en idé. Han hed James Dyson. Han var meget træt af, at hans støvsuger blev dårligere og dårligere med tiden, efterhånden som posen blev fyldt, og skidt og støv stoppede filtrene til. Sugeevnen blev væsentlig forværret. Fem års nytænkning og udviklingsarbejde samt over 5.000 prototyper senere, og han stod med den endelige model – en poseløse støvsuger, som ikke blev væsentlig forringet over tid.

Er en Dyson støvsuger pengene værd?

Dyson støvsugere vinder mere og mere af markedsandelene herhjemme, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uden filter, men som stadig lever op til de allerhøjeste krav fra EU. Størstedelen af de Dyson støvsugere vi har testet er bestemt pengene værd. Vi anbefaler at du klikker dig ind på nogle af de forskellige støvsugere her på siden, og får en ide om hvad en Dyson støvsuger er og hvad den kan.