Bedste Bosch støvsugere i test 2018

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
9.4 BGL85S330 Klik
8.9 BGS5335 Klik
Bosch BGL8SIL59A 8.7 BGL8SIL59A Klik
Bosch BGL35MON6 8.7 BGL35MON6 Klik
8.8 BSGL5333 Klik
Bosch BGL45ZOO1 8.2 BGL45ZOO1 Klik

En Bosch støvsuger er lig med god tysk kvalitet

Bosch med deres slogan “Invented for life” har produceret kvalitet støvsugere I Tyskland siden 1929. Grundlæggeren af firmaet hedder Robert Bosch og hans mål var fra start at lave produkter som kunne anvendes i hverdagen, og samtidig gøre den lettere. I dag er Bosch et af de førende producenter indenfor støvsugere og har i gennemsnit haft en markedsandel på 19 % af støvsugermarkedet i Danmark.

Bosch har altid haft fokus på kvaliteten og det afspejler sig i størstedelen af deres støvsugere. Længere nede vil vi gennemgå nogle af Bosch’s almindelige støvsugerserier og i den forbindelse fortæller hvad der skiller dem ad og hvad der er godt og skidt.

Hvad får man når man køber en Bosch støvsuger?

Som nævnt ovenfor har Bosch lavet støvsugere i mere end 75 år, og i den forbindelse har de tilegnet sig unik viden på markedet for støvsugere, omkring hvad forbrugeren ønsker sig og hvilke tendenser som forekommer på det danske markedet.

De billigste Bosch støvsugere kan fås til lige omkring 300 kroner for en simpel håndstøvsuger, mens den dyreste model koster omkring 3000 kroner. Det kan synes som mange penge, men til gengæld får du en støvsuger der holder i rigtig mange år, og som sikre en god rengøring og et godt indeklima i dit hjem.

Alle nye Bosch støvsugere lever op til EU’s regulativ fra 2014 om, at en støvsuger maksimalt må have en motoreffekt på 1.600 watt. Denne grænse sættes yderligere ned til 900 watt fra september 2017, hvorfor Bosch allerede nu introducerer nye, endnu mere energivenlige motorer med større sugeevne i deres nye støvsugermodeller, så de kommer til at leve op til de nye krav. Et eksempel på dette er deres serie In’genius ProSilence.

Bosch In’genius ProSilence støvsugere – Markedets laveste lydniveau

Som led i de nye EU regulativer, fremtidssikre Bosch sig, ved at producerer nogle effektive støvsugere, som har en begrænset motoreffekt, da det går ud af energiforbruget og dermed miljøet. Fremadrettet skal alle støvsugere være under 900 watt i maksimal motoreffekt.

I det nyeste skud på Bosch støvsuger stammen, har Bosch In’genius ProSilence BGL85S330 kun 650 watt i motoreffekt, men dermed et A i energiforbrug.

Et andet kendetegn ved denne modelserie, er det usædvanlig lave støjniveau som de har. Støvsugerene i denne kategori har et lydniveau på under 60 dB, hvilket er mindre end en normal samtale mellem to personer. Med andre ord, så kan man støvsuge sit hus/lejlighed, samtidig med at man har en samtale – det er de færreste støvsugere, hvor man kan det.

Bosch Zoo’o ProAnimal støvsugere – Til dyrene derhjemme

Bosch Zoo’o ProAnimal er en ideel støvsuger serie til kæledyrene i hjemme, da Bosch har specialudviklet serien til at kunne opsamle dyrehår så effektivt som muligt. I forhold til en standard støvsuger, kan alle Bosch Zoo’o ProAnimal støvsugere fjerne alt dyrehår op til 30 % hurtigere end ved brug af en almindelig støvsuger.