Bedste billige støvsugere i test

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
9.5 Electrolux
ESP72DB
Klik
9.5 Philips
FC8721/09
Klik
9.0 Dirt Devil
Rebel55HFC
Klik
8.9 Nilfisk
One Prime
Klik
8.7 Bosch
BGL35MON6
Klik
8.2 Dirt Devil
Rebel75HE
Klik
7.7 Nilfisk
Bravo Energy
Klik
6.4 Bosch
BSNC100
Klik

Generelt om de billige støvsugere

På denne side har vi samlet alle de støvsugere som kan fås til en billig pris – i hvert fald til et sted omkring 1000 kr. Det er selvsagt at ikke alle modellerne, er nogle som har scoret en topscore, da de netop er så billige som de er. Når det så er sagt, så er der flere af dem, som klarer sig helt fint i det samlede billede og giver masser af value for money. Du kan derfor være heldig at finde en billig støvsuger, som passer til lige præcis dint behov her på siden. Den bedste model er ennda testvinder, som giver dig en god kombination af funktionalitet, design til en overskuelig pris. Find den billigste pris på Philips FC8721/09 her.

Hvad går jeg glip af med en billig støvsuger?

Som oftest så vil du gå glip af en del funktionaliteter, såsom auto-sluk, lys i modellen osv. En anden ting du går glip af, er f.eks. at støvsugeren ikke kommer med særlig meget tilbehør, men dette er meget forskellige fra model til model.

Det skal nævnes at selvom at en støvsuger er under kategorien “Billig støvsuger”, er det ikke ensbetydende med at den er dårligt. Eksempelvis kan du med fordel kigge på nogle af de billige støvsugere, som er bedst rated, som typisk vil være et rigtig godt value-for-money køb.

Vi anbefaler altid at du klikker dig ind på modellen, og læser mere om den inden du evt. vælger at købe den. På den måde er du sikker på, at du ved alt om den pågældende model, og dermed ingen ubehagelige overraskelser får, når du modtager støvsugeren.