Bedste Siemens støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


  Siemens støvsugere – forholdsvis populære

  Det kommer måske som en overraskelse, men tyske Siemens er ganske populært i Danmark, hvor de faktisk står for godt over 10 % af markedet, og er derfor et af de mest populære mærker i Danmark.

  Dette er ikke helt uden grund, da Siemens generelt laver nogle glimrende støvsugere med gode specifikationer. Siemens støvsugere er lavet på traditionel vis, med indbygget ledning og en pose til at holde på støvet. I disse dage er det ellers også populært at producere poseløse støvsugere, som fangere de danske forbrugere i højere grad end tidligere.

  Siemens støvsugere har et effektivt filter

  Du forventer, at en god støvsuger skal gøre gulvet rent. Men mange Siemens modeller gør endnu mere – de renser også luften i løbet af støvsugningen.

  Luftstrømningssystemet i de fleste Siemens støvsugere reducerer ukontrolleret udslip af luft, kombineret med et HEPA-filter – samme type som bruges i sterile rum til produktion af mikrochips – holder selv de mindste kondens- og tjærepartikler ude. Det gør udblæsningsluften meget renere end luften i rummet, så selv allergikere får bedre vejrtrækning.

  Den rette støvsuger til dit behov?

  Takket være den seneste teknologi har Siemens støvsugere ikke kun en imponerende sugeevne, de er også meget energieffektive og opfylder og overgår kravene i EUs nye energimærkning. Den øvre del af mærkningen indeholder information om energieffektivitetsklassen og det gennemsnitlige energiforbrug. Men når du skal vælge støvsuger er også den nedre del af mærkningen meget vigtig, da den indeholder information om vigtige komfortfaktorer.

  Er ren luft vigtigt for dig? Så bør du vælge en støvsuger med klasse A i støvemission/partikeludslip. Klassen for støvoptagelse på tæpper og hårde gulve informerer dig om, hvor god støvsugerens sugeevne er. Når det gælder lydniveauer, bør du vælge en støvsuger med et støjniveau på under 80 dB(A) – ellers kan du hurtigt synes at din støvsuger er overdøvende og irriterende.

  Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.