Bedste 2 i 1 støvsugere i test

Rangeringen er baseret på støvsugerens funktioner, design, pris samt diverse tests.


Hvad er en 2-i-1 støvsuger?

En 2-i-1 støvsuger er en håndstøvsuger, hvor der er mulighed for at den mindre håndstøvsuger kan tilkobles et større skaft, og dermed kan støvsugeren også bruges til at støvsuge på gulvet, i stedet for kun oppe på borde, skabe mm.

Fordelen er selvfølgelig at samme støvsuger kan kombineres, så den både kan bruges som en håndstøvsuger til de helt små ting, men også kan bruges til den normale gulvstøvsugning. Hvis du påtænker at benytte den til almindelig støvsugning, så læs næste afsnit. Der er nemlig nogle helt bestemt ting som du skal være opmærksom på.

Skal du købe en normal håndstøvsuger eller en 2-i-1?

Det kommer helt an hvad dit behov med støvsugeren er. Hvis dit behov blot er at skulle støvsuge krummer, mel og andre meget lette ting så kan du vælge begge typer. Vi anbefaler dog ikke at man køber en 2-i-1 håndstøvsuger for at erstatte ens traditionelle støvsuger helt, det skal udelukkende købes som et supplement til en normal støvsuger.

Hvis det er fordi du ønsker at erstatte din normale støvsuger, så anbefaler vi at du i stedet for taget et kig på de ledningsfrie støvsugere. Disse er designet på samme måde som en 2-i-1 støvsuger, men den store forskel er her, at den kun fungerer som en normal støvsuger, og der kan ikke fra- eller tilkobles en håndstøvsuger. Fordelen er at der så er plads til en større batteri og dermed har den også en langt bedre sugeevne.